Ο Elliot Page για το coming out του στον showrunner του «The Umbrella Academy»

29/04/2024
από
Ο Elliot Page θυμάται την «απίστευτη» αντίδραση που είχε ο showrunner του «The Umbrella Academy», όταν του έκανε coming out ως τρανς άτομο.

Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς «The Umbrella Academy» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix τον Αύγουστο, με τον πρωταγωνιστή να δίνει στους θαυμαστές μια ιδέα για το τι να περιμένουν από την τελευταία σεζόν. Ο Page συμμετέχει στη σειρά του Netflix από την πρεμιέρα της σειράς το 2019, με τον ηθοποιό να κάνει coming out ως τρανς μετά τη δεύτερη σεζόν του «The Umbrella Academy» το 2020.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TIME100, όπου ο Page ανακηρύχθηκε ένας από τους ανθρώπους της χρονιάς του περιοδικού, ο ηθοποιός δήλωσε ότι ο showrunner της σειράς, Steve Blackman, ήταν «στην πραγματικότητα ίσως ένας από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους έκανα coming out».

Ο Page εξήγησε ότι ο Blackman ήθελε να ενθαρρύνει τη φυλομετάβαση του ηθοποιού και να ενσωματώσει το ταξίδι του στη σειρά μετά το coming out. «Υποτίθεται ότι θα επέστρεφα για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν και ήθελα ιδανικά να κάνω τη χειρουργική επέμβαση πριν. Του τηλεφώνησα νευρικά και ήταν απίστευτος», δήλωσε ο Page.

«Αν μη τι άλλο, ήταν αυτός που επέμενε πολύ στο να το έχω ως μέρος του show και με υποστήριξε για να μπορώ να έχω πρόσβαση στη φροντίδα που ήλπιζα να πάρω εκείνη τη στιγμή».

Στην τρίτη σεζόν, ο χαρακτήρας του επανασυστήθηκε απλώς ως Viktor Hargreeves. Ο Page ανακοίνωσε τη φυλομετάβαση του χαρακτήρα του με μια φωτογραφία του στο πλατό: «Γνωρίστε τον Viktor Hargreeves».

Το Netflix απάντησε τότε, λέγοντας: «Καλώς ήρθες στην οικογένεια, Viktor – είμαστε τόσο χαρούμενοι που είσαι εδώ».

Ο συγγραφέας του Pageboy έκανε το δημόσιο coming out του τον Δεκέμβριο του 2020, γράφοντας σε μια ανάρτηση στο Instagram: «Γεια σας φίλοι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς, οι αντωνυμίες μου είναι he/they και το όνομά μου είναι Elliot.

«Αισθάνομαι τυχερός που το γράφω αυτό. Να είμαι εδώ. Να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», έγραψε τότε. «Μου αρέσει που είμαι τρανς. Και μου αρέσει που είμαι κουήρ. Και όσο περισσότερο κρατάω τον εαυτό μου κοντά μου και αγκαλιάζω πλήρως αυτό που είμαι, τόσο περισσότερο ονειρεύομαι, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η καρδιά μου και τόσο περισσότερο ευδοκιμώ».
Δες και αυτό!