Ο Έλιοτ Πέιτζ εξηγεί γιατί αισθάνεται «τυχερός» που είναι τρανς

17/06/2024
από
Ο πρωταγωνιστής του «Umbrella Academy», Έλιοτ Πέιτζ, μοιράστηκε τους λόγους για τους οποίους αισθάνεται «τυχερός» που είναι τρανς άνδρας και πώς η εμπειρία αυτή έχει κάνει τη ζωή του πιο πλούσια.

Μιλώντας στ@ τραγουδιστ@ του «Unholy» Sam Smith στο νέο του podcast «The Pink House, ο Πέιτζ μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς αισθάνεται με τον εαυτό του τώρα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το δημόσιο coming out ως τρανς άτομο.

«Μου αρέσει να είμαι τρανς επειδή αγαπώ τους τρανς ανθρώπους. Αισθάνομαι τόσο τυχερός που είχα αυτή την εμπειρία στη ζωή μου, αυτό που μου προσέφερε και αυτό που μου έδωσε, πόσα μου δίδαξε και την κοινότητα με την οποία μου επέτρεψε να συνδεθώ», είπε.

Ο Πέιτζ, ο οποίος πιο πρόσφατα πρωταγωνίστησε ως τρανς άνδρας Σαμ, στην ταινία ανεξάρτητου κινηματογράφου «Close To You», αστειευόμενος πρότεινε ότι το να είσαι τρανς είναι «ένα φοβερό life hack» επειδή τα πράγματα που θεωρούσε «ανυπόφορα» πριν το coming out, είναι τώρα «συναρπαστικά».

Ο σταρ έχει εκφράσει στο παρελθόν πώς, αφού έλαβε τη φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο του, απλά πράγματα όπως το να είναι γυμνόστηθος στον ήλιο του φέρνουν τεράστια χαρά.

«Μπορεί να έχω μια τέτοια ολοκαίνουργια εμπειρία, όπου θα μπορούσε να είναι κάτι που θα ήταν ασήμαντο για τους ανθρώπους, που για μένα είναι τόσο συναρπαστικό και αναζωογονητικό».

Ο Καναδός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι, με την αντί-τρανς ρητορική να αυξάνεται ακόμα σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν «δύσκολες μέρες» μπροστά του και εξακολουθεί να βιώνει «τρανς οργή», «τρανς άγχος» και «τρανς κόπωση», αλλά, σε γενικές γραμμές, είναι ήρεμος.

Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση επιβεβαίωσης φύλου και επέστρεψε στον κόσμο της υποκριτικής – και ενώ θα πρωταγωνιστήσει στην τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς «»The Umbrella Academy του Netflix, η οποία αναμένεται να προβληθεί τον Αύγουστο – είναι ενθουσιασμένος που πλέον μπορεί να ζήσει τη ζωή του.
Δες και αυτό!