Ο Έλιοτ Πέιτζ αποκάλυψε ότι διάσημος ηθοποιός απείλησε να τον βιάσει μετά το coming out του

0
452
Ο Έλιοτ Πέιτζ αποκάλυψε μια φρικτή εμπειρία που βίωσε με έναν διάσημο ηθοποιό, ο οποίος απείλησε να τον βιάσει με σκοπό να τον πείσει ότι δεν είναι γκέι.

Το τρανς είδωλο και το αστέρι του Umbrella Academy – που χρησιμοποιεί αρσενικές και ουδέτερες αντωνυμίες – αποκάλυψε την απεχθή συνάντηση του σε ένα κεφάλαιο της καινούργιας βιογραφίας του, Pageboy.

Σε αυτό, ο Πέιτζ θυμήθηκε μια οδυνηρή συνάντηση του με έναν ηθοποιό, που παραμένει ανώνυμος, σε ένα πάρτι γενεθλίων στο Λος Άντζελες το 2014, μόλις μερικούς μήνες αφότου ο ηθοποιός του Inception έκανε come out ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας – πριν κάνει το come out ως τρανς το 2020.

Ο Πέιτζ δήλωσε ότι ο ηθοποιός, τον οποίο θεωρούσαν «γνωστό», τον πλησίασε στο πάρτι πριν εκτοξεύσει το ομοφοβικό του μίσος και τον απειλήσει ότι θα του επιτεθεί σεξουαλικά.

«Δεν είσαι γκέι. Αυτό δεν υπάρχει. Απλώς φοβάσαι τους άνδρες», θυμάται ο Πέιτζ ότι είπε ο ηθοποιός. «Θα σε γαμήσω για να καταλάβεις ότι δεν είσαι γκέι».

Όταν ο Πέιτζ είδε τον ηθοποιό στο γυμναστήριο λίγες μέρες αργότερα, η ανώνυμη διασημότητα προσπάθησε να πάρει πίσω τις μισαλλόδοξες δηλώσεις και απειλές, λέγοντας: «Δεν έχω πρόβλημα με τους γκέι, το ορκίζομαι».

«Νομίζω ότι μπορεί να το κάνεις», απάντησε ο Πέιτζ.

Ο Έλιοτ Πέιτζ είπε ότι «κάποια εκδοχή αυτού του γεγονότος συνέβη πολλές φορές στη διάρκεια της ζωής του» και ότι πολλά κουήρ και τρανς άτομα «το αντιμετωπίζουν αδιάκοπα», ανέφερε το People.

«Αυτές οι στιγμές για τις οποίες συχνά δεν θέλουμε να μιλάμε ή υποτίθεται ότι πρέπει να τις ξεχνάμε, στην πραγματικότητα είναι πολύ τρομακτικές», δήλωσε ο Πέιτζ. «Έβαλα αυτή την ιστορία στο βιβλίο γιατί έχει να κάνει με την ανάδειξη της πραγματικότητας, ατών που αντιμετωπίζουμε συνεχώς, ιδιαίτερα σε περιβάλλοντα που είναι κυρίως cis και ετεροφυλόφιλα».

Συνέχισε: «Πώς περιηγούμαστε σε αυτόν τον κόσμο όπου είτε έχουμε τέτοιες ακραίες στιγμές όπως αυτή, ή αντιμετωπίζουμε τα υποτιθέμενα πιο διακριτικά αστεία και σχόλια».

«[Στο Χόλιγουντ] πρόκειται για πολύ ισχυρούς ανθρώπους. Είναι αυτοί που επιλέγουν ποιες ιστορίες θα ειπωθούν και δημιουργούν περιεχόμενο για να το βλέπουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο».

Ο Έλιοτ Πέιτζ εξήγησε επίσης ότι επίτηδες δεν κοινοποίησε το όνομα του ηθοποιού, σημειώνοντας ότι αρκετοί άνθρωποι στο πάρτι του 2014 είδαν και άκουσαν τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Πρόσθεσε: «Αλλά θα ακούσει γι’ αυτό και θα ξέρει ότι είναι αυτός».

Το Pageboy θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 6 Ιουνίου.