Ο μεγιστάνας και κατασκευαστής Donald Trump σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox και στην δημοσιογράφο  Greta Van Susteren, για τη δυνατή υποψηφιότητα του για το προεδρικό αξίωμα το 2012, δήλωσε οτι δεν υποστηρίζει την ισότητα γάμου, αλλά συμπαθεί το γεγονός ότι η πόλη του η Νέα Υόρκη έχει «έχει πολλούς ομοφυλόφιλους» και αποκάλεσε τον εαυτό του έναν πολύ συντηρητικό Ρεπουμπλικάνο.

Ο Trump μίλησε για πρώτη φορά για το gay γάμο υποστηρίζοντας της απόψεις της Carrie Prejean ( Miss USA 2009 ) εναντίον του gay γάμου το 2009. Ο Trump o οποίος μεταξύ άλλων είναι ιδιοκτήτης και του διαγωνισμού Miss America και συνιδιοκτήτης του διαγωνισμού Miss Universe, υποστήριξε την Prejean συγκρίνοντας της απόψεις της για το gay γάμο με αυτές του Προέδρου Barack Obama.

Πηγή : Advocate

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]