Ο Χατζηνικολάου έχει φίλο τον Αλέξη Κούγια που έχει φίλους τους γκέι

0
355
Τον Αλέξη Κούγια είχε καλεσμένο στη χθεσινή εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο δημοσιογράφος θέλησε να μιλήσει τόσο για τη ζωή του δικηγόρου, αναδεικνύοντας τις άγνωστες πτυχές της, όσο για τις υποθέσεις του και για τον «εκρηκτικό» του χαρακτήρα.

Γιατί για τον Νίκο Χατζηνικολάου, όλη η κακοποίηση που προσφέρει ο Κούγιας σε ΛΟΑΤΚΙ+, Ρομά και γυναίκες δεν συνιστούν ρητορική μίσους αλλά αποτέλεσμα ενός «εκρηκτικού χαρακτήρα που του αρέσει να προκαλεί». Γι΄αυτό άλλωστε και οι ερωτήσεις του για τα «εκρηκτικά ξεσπάσματα» του δικηγόρου. Όπως τότε με τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Φυσικά και ο Χατζηνικολάου τον ρώτησε γι΄αυτό. Και ο Κούγιας απάντησε. Κανείς βέβαια δεν βρέθηκε να μιλήσει για ομοφοβία, για κακοποιητικό λόγο και για στοχοποίηση μιας κοινότητας που υφίσταται διακρίσεις. Ήταν απλώς μια παρεξήγηση. Μια «πλάνη» που δικαιολογείται (!!) από τους γκέι φίλους του Κούγια με τον Δημήτρη Παπάζογλου και με τον κομμωτή της Μαρινέλλας. Τι δεν με πιστεύετε;  Διαβάστε και μόνα σας την απάντηση του Κούγια.

«Μέσα στο δικαστήριο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο χαρακτηρισμό τέτοιο. Ως θέση του κατηγορουμένου για να αξιολογήσεις την προσωπικότητα αυτού που τον κατηγορεί, είναι επιτρεπτή απολύτως. Τι εννοούσα; Ποιος μίλησε για τους ομοφυλόφιλους; Υπάρχει μία πλάνη. Ότι εγώ είμαι ρατσιστής. Όλο μου το κοινωνικό περιβάλλον είναι γεμάτο ομοφυλόφιλους. Και μάλιστα είναι φίλοι μου. Δεν έχω περάσει ωραιότερα στην ζωή μου και όταν ήμουν νεαρότερος και τώρα που έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος. Σε εκδρομές, σε διασκέδαση. Ο Δημήτρης Παπάζογλου, που δεν το έχει κρύψει ποτέ, ο κομμωτής της Μαρινέλλας και το περιβάλλον τους. Σαν αδέρφια ήμασταν» περιέγραψε.

«Όταν έχει μια υπόθεση και εμφανίζονται να ισχυρίζονται κάποιοι ότι είναι ανήλικοι που βίασε ο Λιγνάδης είσαι υποχρεωμένος απέναντι στον Λιγνάδη να αναδείξεις την πραγματική προσωπικότητα του άλλου. Όταν εμείς ανακαλύψαμε την πραγματική προσωπικότητα αυτών που… ισχυρίζονται ότι τους βίασε ο Λιγνάδης και τη μία μέρα έλεγαν το 10, την άλλη το 11, το 12, την άλλη σε ταράτσα, την άλλη σε καναπέ και αν ακούσει κανείς και τους τρόπους του βιασμού, θα γελάει. Όταν μαθαίνεις από δικές τους αναρτήσεις ποιο είναι το πραγματικό τους επάγγελμα, ότι έχουν αναδείξει την ομοφυλοφιλία σε επάγγελμα, εγώ τι υποχρέωση έχω απέναντι στον Λιγνάδη που με εμπιστεύτηκε;» συνέχισε.

Όπως πλάνη ήταν και το 2019, όταν πάλι σε εκπομπή του Χατζηνικολάου, ο γνωστός ποινικολόγος είχε υποστηρίξει ότι η ψήφος των Ρομά, των φυλακισμένων, των μεταναστών και των ΛΟAΤΚΙ+ (σ.σ. τότε μας έλεγε «άτομα με ιδιαιτερότητες») έχουν λιγότερη αξία απ΄αυτή της υπόλοιπης κοινωνίας.

Και δεν είναι μόνο απογοητευτικό το βήμα που δίνεται κάθε φορά στον Αλέξη Κούγια για να εκφράσει όλον αυτόν τον κακοποιητικό λόγο. Είναι που και αυτοί που τον φιλοξενούν αποτυγχάνουν παταγωδώς -έστω- να τον αναγνωρίσουν.

Γιατί η φράση του Κούγια «Επαγγελματίες Ομοφυλόφιλοι» είναι κακοποιητικός λόγος και όχι πλάνη. Και ο Χατζηνικολάου όφειλε να το αναγνωρίσει. Οτιδήποτε άλλο έχει διάθεση ξεπλύματος.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!