Ο Bradley Riches για το πώς το «Heartstopper» άλλαξε τη ζωή του

01/07/2024
από
Ο πρωταγωνιστής του «Heartstopper», Bradley Riches, μίλησε για το πώς η επιτυχία του σόου άλλαξε τη ζωή του, ιδίως ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή του.

«Αν το είχα αυτό όταν ήμουν 15 ετών, θα με είχε βοηθήσει πολύ», είπε σε συνέντευξή του στο PinkNews. «Ακόμα και όταν ήμουν 19 ετών, με βοήθησε πολύ. Είναι απλά μια απίστευτη σειρά για να συμμετέχω και είμαι πολύ ευγνώμων».

Ο 22χρονος απευθυνόμενος στους θαυμαστές της σειράς είπε: «Αισθάνομαι ότι το μόνο πράγμα που έχουμε όλοι κοινό, είναι η αγάπη όλων μας για αυτή την καταπληκτική σειρά που δημιουργήσαμε και την έχουν παρακολουθήσει. Προέρχεται από ένα μέρος αγάπης από αυτούς [το κοινό]».

Μετά το «Heartstopper», όπου υποδύεται τον James McEwan, ο Riches τόλμησε να ασχοληθεί με το θέατρο και εμφανίζεται τώρα στο «Babies The Musical», «μια γεμάτη χαρά, σπαρακτική κωμωδία για την ενηλικίωση», σύμφωνα με τον ιστότοπο της παραγωγής.

Ο χαρακτήρας του είναι ένας από τους εννέα μαθητές του 11ου έτους που πρέπει να κρατήσουν στη ζωή ρομποτικά βρέφη στο πλαίσιο του μαθήματος σεξουαλικής αγωγής.

Το να υποδύεται έναν χαρακτήρα που αγκαλιάζει την ταυτότητά του σε τόσο νεαρή ηλικία είναι πολύ σημαντικό για τον ηθοποιός, οποίος, όπως έχει αποκαλύψει, δεν ένιωθε άνετα ως κουήρ άτομα μέχρι τα 20 του χρόνια.

Κατά τη διάρκεια μιας παλαιότερης συνέντευξης στο PinkNews, είχε δηλώσει: «[Ο Toby] είναι ένας χαρακτήρας που θα ήθελα να ήμουν εγώ στο σχολείο. Μακάρι να ήμουν τόσο ανοιχτός, τόσο ελεύθερος, τόσο σίγουρος για το ποιος ήμουν. Ήταν αρκετά καθαρτικό να τον υποδύομαι κατά κάποιο τρόπο, σκεπτόμενος τον 16χρονο εαυτό μου».

Ο Riches έχει επίσης μιλήσει στο παρελθόν για την αναζήτηση της αγάπης και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως αυτιστικό άτομο. Τον Απρίλιο, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον θεατρικό σκηνοθέτη Scott Johnston.
Δες και αυτό!