Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Anderson Cooper, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ΛΟΑΤΚΙ+ προσωπικότητες της εποχής μας. Από το “Anderson Cooper 360°” μέχρι τη φιλοξενία διαφόρων προεδρικών συζητήσεων, και τηλεοπτικών εκπομπών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για το CNN, ο Cooper είναι ένας απίστευτα σεβαστός επαγγελματίας. Αλλά, εκτός από τόσα πολλά επιτεύγματα που σχετίζονται με τη δουλειά, ο Cooper τυχαίνει να είναι, επίσης, ένας πολύ γοητευτικός γκέι άντρας, που είναι και πάλι single, και αναζητά την αγάπη!

Η πρώτη δημόσια σχέση του Cooper διήρκεσε μεταξύ 2015 και 2018. Από εκείνον τον χωρισμό και μετά, ο Cooper κράτησε χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις γνωριμίες του. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ξαναβρεί την αγάπη. Το Radar Online αναφέρει ότι ο Cooper «λαμβάνει βοήθεια από μερικούς από τους παντρεμένους διάσημους φίλους του» για να βρει έναν νέο σύντροφο. Στην πραγματικότητα, ο Cooper «έχει καταστήσει σαφές ότι ο στόχος του για το 2023 είναι να βρει αγόρι», σύμφωνα με πηγές.

Δεδομένου ότι τώρα είναι έτοιμος να αγαπήσει ξανά, δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο τέλεια στιγμή για να δείτε μερικές από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες του Cooper που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες του Anderson Cooper – και ακολουθήστε το στο Instagram στο @andersoncooper. Ποτέ δεν ξέρεις…