Ο γκέι παρουσιαστής ειδήσεων του CNN, Anderson Cooper, απέκτησε τον γιο του Wyatt τον Απρίλιο και αποκάλυψε ότι είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά λίγες μέρες αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στο Anderson Cooper 360 °.

Την περασμένη εβδομάδα, το CNN πήρε συνέντευξη από μια γυναίκα, που ονομάζεται Rosa Felipe, η οποία εξακολουθεί να αναρρώνει από την COVID-19, που την ταλαιπωρεί από τον Μάρτιο. Η Felipe, 41 ετών, νοσηλεύεται στο Jackson Memorial Hospital του Μαϊάμι, από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά θετική στον κορονοϊό. Δυστυχώς, έχει επίσης διαβήτη και άσθμα – που σημαίνει ότι η ανάρρωσή της ήταν μακρά και επίπονη.

Η Felipe έδωσε τα θερμά της συγχαρητήρια στον Anderson Cooper για τη γέννηση του γιου του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Randi Kaye, η Felipe – που δεν έχει δει καν τα παιδιά της από τον Μάρτιο – είπε: «Είμαι ακόμα ευγνώμων που είμαι ζωντανή. Είμαι ευγνώμων που τα κατάφερα.” 

Σε ένα απογοητευτικό πισωγύρισμα, της είπαν πρόσφατα ότι τα χέρια της ίσως χρειαστεί να ακρωτηριαστούν, λόγω ύποπτων θρόμβων αίματος, που σχηματίστηκαν όταν ήταν με αναπνευστήρα. Παρά την τρομακτική αυτή εμπειρία, η Felipe βρήκε ακόμη λίγο χρόνο να συγχαρεί τον Cooper που έγινε πατέρας.

«Εκ μέρους μου, θα μπορούσατε να συγχαρείτε τον Anderson Cooper για το μωρό του;» , είπε η Felipe στην Kaye.

«Είμαι χαρούμενη που έχει ένα μωρό και είναι τόσο χαριτωμένο.» 

Όταν τελείωσε η προβολή του βίντεο της συνέντευξης, ο Cooper ήταν εμφανώς συγκινημένος.

«Εννοώ… Ουάου. Τι πέρασε» , είπε ο Cooper, σκουπίζοντας τα δάκρυά του.

«Και αυτό που περνάει ακόμα, Anderson» , απάντησε η Kaye.

«Κι όμως, αυτή ήταν η μόνη στιγμή, σε όλη μας τη συνέντευξη, που χαμογέλασε, μιλώντας για εσένα και τον Wyatt. Ήταν σε αυτό το σκοτεινό σημείο, βρισκόταν με αυτόν τον αναπνευστήρα για τόσους μήνες. Υπάρχει η πιθανότατα να χάσει τα χέρια της, δεν έχει δει τα παιδιά της εδώ και δύο μήνες» , συνέχισε η Kaye.

«Ήταν μια πολύ τρομακτική στιγμή γι’ αυτήν, και δεν είχε καθόλου επισκέπτες, οπότε όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για σένα, τότε είναι που πραγματικά έλαμψε, και νομίζω ότι έμεινε πραγματικά προσκολλημένη σ’ αυτό, ως ένα φωτεινό σημείο μέσα σε όλα τα άλλα. Βλέπουμε τι έχει κάνει η πανδημία σε αυτήν, και στην οικογένειά της, και σε πολλούς άλλους. Ήταν πολύ γλυκό, Anderson, εκείνη τη στιγμή. Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να μιλήσει για εσένα και το μωρό σου, τον Wyatt.” 

Ο Cooper απάντησε: «Θέλω να της μιλήσω. Ευχαριστώ, Randi, το εκτιμώ. Και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και ελπίζουμε να επανενωθεί σύντομα με τα παιδιά της.” 

Δείτε το βίντεο:

«Ως ομοφυλόφιλος δεν πίστευα ότι θα αποκτήσω παιδί»