Βδομάδα 27η – Βδομάδα 30η ( μέρες 184η-211η)

Δεν μπορώ να πω τώρα πια πως περιμένω κάτι εντελώς καινούριο, απλώς οι αλλαγές που έχουν ήδη αρχίσει εξελίσσονται.

day 15

Νομίζω θα συνεχίσω να παραθέτω μια από τις πρώτες φωτογραφίες μου για χάριν αναφοράς.
w27 w28 w29 w30

Τα μάγουλά μου σιγά σιγά γεμίζουν με τρίχες, στην αρχή λεπτές, πιο μετρά πιο χοντρές. Μερικές ξεκινούν από την αρχή χοντρές, «έτοιμες». Γι αυτό το λόγο και αυτό τον καιρό έχω αυξημένη ακμή, λόγω των νέων τριχών, αλλά δεν είναι κάτι που δεν περίμενα, έτσι κι αλλιώς.

face
Αποφάσισα να ξυριστώ τελείως τις προάλλες, γιατί συνήθως αφήνω τις τρίχες σε ένα συγκεκριμένο μήκος με τη μηχανή, αλλά καλό είναι που και που να τις κόβεις τελείως. Ήταν αρκετά δύσκολο να τις ξυρίσω όλες, είναι πολύ δυνατές πλέον.

IMG849

Έτσι όπως ξυριζόμουν σκέφτηκα να πειραματιστώ και άφησα ένα μικρό μουσάκι. Μου λένε ότι δεν δείχνει άσχημο οπότε θα το κρατήσω.

2015-05-14 18-30-10.235

Νομίζω οι τρίχες στα χέρια μου και στα πόδια πυκνώνουν, όπως και στο στομάχι, στο στέρνο και.. βασικά παντού. Αυτές που νομίζω ότι αραιώνουν είναι τα μαλλιά μου.

2015-05-11 17-56-15.359

Δεν είμαι απολύτως σίγουρος, αλλά ειδικά αυτή τη βδομάδα που κουρεύτηκα νομίζω ότι είναι πιο αραιές κοντά στο μέτωπο. Οι φαβορίτες γεμίζουν σιγά σιγά, αλλά η αριστερή έχει πιο λίγες τρίχες από τη δεξιά και αναρωτιέμαι εάν έχει να κάνει με το ότι κάθε ένεση γίνεται σε διαφορετικό γλουτό κάθε φορά. Φυσικά η τεστοστερόνη πάει παντού, αλλά το βρισκω ενδιαφέρον.

IMG879 IMG880  IMG883 IMG885IMG882

 

Τώρα τελευταία πάλι με πονούσαν οι κνήμες μου, οπότε νομίζω πως έχει να κάνει με το ότι «ξεμένω» από τεστοστερόνη. Την επόμενη βδομάδα είναι να κάνω την 4η μου ένεση, οπότε λογικά θα σταματήσουν να κουράζονται. Θέλω να το προσέξω, όμως, για να δω εάν όντως συνδέονται αυτά τα 2. Οι υπόλοιποι μύες μου τα πάνε μια χαρά.

Η φωνή μου συνεχίζει να βαθαίνει, αν και μερικές μέρες είναι ιδιαίτερα βραχνή, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο.

Είμαι 34 και τα μαλλιά μου είναι πιο γκρίζα και από τον ουρανό του Λάνκαστερ. Τρανς σκιτσογράφος από τον Πειραιά που πνίγει τους πόνους του σε Αγγλικές παμπ. Μου αρέσει το ψάρι αλλά βαριέμαι τις πατάτες. Εαν εχετε απορίες ή θέλετε βοήθεια με κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να δείτε εδώ για διάφορα λινκ http://about.me/harryasaphsaxon ή στείλτε mail στο [email protected]