Βδομάδα 25η – Βδομάδα 26η ( μέρες 164η-183η)

Έκλεισα αισίως το πρώτο εξάμηνο!

Νομίζω ότι τώρα πια δείχνω αρκετά διαφορετικός από ότι όταν ξεκίνησα να παίρνω τεστοστερόνη. Πολλοί γνωστοί μου μου λένε ότι είναι τους είναι δύσκολο να βλέπουν παλιές φωτογραφίες μου, γιατί έχουν συνηθίσει το πώς φαίνομαι τώρα. Φαντάζομαι θα αλλάξω πιο πολύ στο μέλλον (και δεν είναι λες και είμαι αγνώριστος).

w26

w25

Αλλά έχει πάντα ενδιαφέρον το να συγκρίνεις για να δεις πόσο μακριά έχεις φτάσει από τότε που ξεκίνησες.

T-timeline-6004

Αυτή τη βδομάδα έβγαλα τις πρώτες μου τρίχες στα μάγουλα. Είναι κάπως αστείο που βγήκαν έτσι στη μέση του μάγουλου στο άσχετο, μιας και νόμιζα ότι θα συνεχίσουν και θα επεκταθούν από κάτω αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργούν. Έχω βγάλει πιο πολλές τρίχες στα μάγουλα γενικότερα, απλώς τώρα αρχίζουν να δυναμώνουν.

12 04

Η τριχοφυΐα συνεχίζει να αυξάνεται και εξελίσσεται σαν του πατέρα μου κάπως, και στα χέρια (πιο αργά όμως) και στα πόδια. Ειδικά αυτές τις 2 βδομάδες έχω βγάλει πολλές περισσότερες τρίχες από άλλες φορές, σχεδόν κάθε μέρα έβρισκα καινούριες.

legk

arm

crotch

Οι μύες στις γάμπες μου έχουν αρχίσει να αλλάζουν σχήμα για κάποιο λόγο, γίνονται πιο τετραγωνισμένοι και πολύ σφιχτοί. Αισθάνομαι πιο δυνατός και μπορώ να κάνω ασκήσεις πιο εύκολα πλέον. Βλέπω ότι έχω χάσει λίπος από τους γοφούς, αλλά έχω πάρει λίπος στο στομάχι (ή τουλάχιστον έτσι νιώθω). Οι κοιλιακοί μου είναι στην καλύτερη κατάσταση που ήταν ποτέ (και ας μην φαίνονται, χεχ). Γενικά μπορώ να πω ότι οι μύες μου είναι περισσότερο δυνατοί και υγιείς από ποτέ.

leg muscle

chest

Η φωνή μου αλλάζει ακόμα και συνεχίζει να βαθαίνει. Αν δεν κάνω λάθος, θα συνεχίσει να αλλάζει για 2 χρόνια, πάνω κάτω. Πολλές φορές κουράζομαι και εάν προσπαθήσω να τραγουδήσω δεν πιάνω ψηλές νότες πλέον καθόλου, φαλτσάρω απίστευτα και ακούγομαι σαν βραχνοκόκορας. Το τραγούδι είναι πολύ καλή άσκηση όμως, για αυτό προσπαθώ να τραγουδάω όσο συχνά μπορώ.

Έλαβα χαρτιά που έστειλε ο χειρούργος μου από το νοσοκομείο με συμβουλές και πληροφορίες για την εγχείρηση μαστεκτομής μου το Νοεμβρη. Θα σας πω γι αυτό πιο μετά. Προς το παρόν συνεχίζω να τρέφομαι όσο καλύτερα μπορώ και να γυμνάζομαι, με έμφαση στους μύες του στέρνου.

Είμαι 34 και τα μαλλιά μου είναι πιο γκρίζα και από τον ουρανό του Λάνκαστερ. Τρανς σκιτσογράφος από τον Πειραιά που πνίγει τους πόνους του σε Αγγλικές παμπ. Μου αρέσει το ψάρι αλλά βαριέμαι τις πατάτες. Εαν εχετε απορίες ή θέλετε βοήθεια με κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να δείτε εδώ για διάφορα λινκ http://about.me/harryasaphsaxon ή στείλτε mail στο [email protected]