Βδομάδα 11η ( μέρες 71η-77η) – Βδομάδα 12η ( μέρες 78η-85η)

Χριστούγεννα! Οκ, όχι τώρα, μιας και είπαμε ότι η στήλη έχει απόκλιση, αλλά η 11η και 12η βδομάδα ήταν μέσα στις γιορτές οπότε υπήρχε μια γενικότερη αποδιοργάνωση. Δεν τέλειωσα όλη μου τη δουλειά μέχρι τα Χριστούγεννα τελικά, μου πήρε λίγο παραπάνω αλλά δεν πειράζει.

Μπορώ να πω ότι τις πρώτες μέρες δεν έκανα σχεδόν τίποτε άλλο από το να δουλεύω, οπότε ήμουν 12+ ώρες τη μέρα σε μια καρέκλα, αλλά μετά είχα ετοιμασίες και επισκέψεις και εορταστικά πηγαιν’έλα οπότε κινήθηκα αρκετά ώστε να μην νιώθω άσχημα σχετικά με το γυμναστήριο (αλλά ναι, είμαι απαίσιος). Πάντως αυτό που είχα αναφέρει, ότι είναι σαν να έχει μαλακώσει το σώμα μου ισχύει. Στομάχι, οπίσθια, μπούτια και ότι έχει λίπος είναι πιο μαλακό. Ρώτησα το γιατρό μου και γνωστούς μου και μου είπαν ότι χάνω βάρος και επίσης λόγω του ότι το σώμα μου αλλάζει και το λίπος μετακινείται (και που θα πάει; Στην κοιλιά! ) θα είναι έτσι για λίγο καιρό ακόμα. Το πόσο θα είναι αυτό θα το δούμε, είναι διαφορετικό για τον καθένα. Ανακουφιστικό κάπως, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα ωραίο, νιώθω σαν να λιώνω σιγά σιγά, για αυτό πρέπει να χάσω βάρος όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Όχι τις γιορτές όμως 😛

Επειδή ήταν γιορτές δεν πρόσεξα μεγάλες αλλαγές, λίγες πιο πολλές τρίχες από δω και από κει, έβγαλα μια εβδομαδιαία φωτογραφία και μετά την άλλη την ξέχασα οπότε έβγαλα μια στη παμπ (φαίνονται και λίγο οι τρίχες στο σαγόνι μου). Είχε έρθει η (καινούρια) κοπέλα μου που ξέρει πως ήμουν και μου είπε ότι όντως η τεστοστερόνη δουλεύει πολύ καλά. Μπορεί να βλέπω αλλαγές συχνά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πιστεύω ότι έχω αλλάξει πολύ. Περισσότερο μπορώ να το καταλάβω όταν συγκρίνω φωτογραφίες και όταν μου λένε άνθρωποι που με ξέρουν. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις αλλαγές μέχρι τώρα.

w11

w12

Κι ένα λίγο δύσκολο θεματάκι τώρα, μιας και ανέφερα την κοπέλα μου.

Το σεξ κατά τη μετάβαση

Όπως είχα πει, μια από τις αλλαγές πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα ήταν ότι μεγάλωσε η κλειτορίδα μου. Έχει μεγαλώσει αρκετά τώρα, νομίζω ότι είναι 3 φορές το αρχικό της μέγεθος. Είναι σαν ένα μικροσκοπικό πέος, έχει και κεφαλάκι το οποίο είναι εκτεθειμένο και πολύ ευαίσθητο. Το ότι έχεις κάτι τέτοιο δεν πάει να πει ότι μπορείς να κάνεις διείσδυση, να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά. Ούτε πιο πολύ θα μεγαλώσει (οκ, αυτό δεν το ξέρω αλλά εάν μεγαλώσει σίγουρα ΔΕΝ πρόκειται να φτάσει σε μέγεθος το πέος ενός βιολογικού άνδρα).

Η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη και ακόμα και στο δικό σου άγγιγμα αντιδρά περίεργα. Η αλλαγή είναι πολύ πρόσφατη και θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να συνηθίσω. Όταν έχεις να κάνεις με κάποιον άλλο άνθρωπο όμως το θέμα γίνεται περίπλοκο. Ανατριχιάζεις πολύ ευκολά και είναι πιο εύκολο ο σύντροφος σου να νομίζει ότι κάνει κάτι λάθος. Εννοείται ότι πρέπει να τα έχετε συζητήσει αυτά νωρίτερα και να έχετε κάνει σαφές στο σύντροφο σας ότι δεν κάνει κάτι λάθος, απλώς η περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι.. καινούρια. Γιατί αυτό είναι, είναι κάτι άλλο. Μπορεί να κάνετε πράγματα που κάνατε χρόνια και να μην έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Πρέπει να μάθετε από την αρχή πως λειτουργεί, δυστυχώς ή ευτυχώς. Και αυτό σημαίνει πως θα γίνουν και λάθη αλλά δεν φταίει κανένας για αυτό.

Ένα άλλο δύσκολο θέμα. Μπορεί να νιώθετε περίεργα λόγω του ότι η οσμή του σώματος σας έχει αλλάξει κάπως. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω ακριβώς, είναι πιο.. ανδρική, πιο δυνατή. Δεν είναι άσχημη. Έχω διαβάσει πολλές ανοησίες στο ίντερνετ από κόσμο που θα έγραφε το οτιδήποτε για να κάνει τους άλλους να νιώσουν χάλια. Οι τρανς άνδρες δεν μυρίζουν άσχημα, όπως δεν μυρίζουν άσχημα οι άνδρες και οι άνθρωποι γενικότερα. Κάποιος μυρίζει άσχημα όταν δεν πλένεται, όχι από μονός του. Εν πάση περιπτώσει, εάν νιώθετε περίεργα για το πώς μυρίζετε ακόμα και μετά από ένα μπάνιο μπορείτε να το πείτε στο άτομο με το οποίο πρόκειται να κάνετε σεξ και είμαι σίγουρος ότι θα σας καταλάβουν και θα σας πουν ότι είναι στο μυαλό σας.

Α, και κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό. Το ότι είστε τρανς άνδρες και παίρνετε ορμόνες που έχουν σταματήσει την περίοδό σας ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν μπορεί να μείνει κάποιος έγκυος ή ότι δεν μπορεί να κολλήσει κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Είναι πολύ σημαντικό να το θυμάστε πάντα. Πάντα ασφαλές σεξ. ΠΑΝΤΑ.

Να είστε καλά και να προσέχετε.

Είμαι 34 και τα μαλλιά μου είναι πιο γκρίζα και από τον ουρανό του Λάνκαστερ. Τρανς σκιτσογράφος από τον Πειραιά που πνίγει τους πόνους του σε Αγγλικές παμπ. Μου αρέσει το ψάρι αλλά βαριέμαι τις πατάτες. Εαν εχετε απορίες ή θέλετε βοήθεια με κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να δείτε εδώ για διάφορα λινκ http://about.me/harryasaphsaxon ή στείλτε mail στο [email protected]