Ντάλας: Του επιτέθηκε γιατί δεν του άρεσε το πουκάμισο του (βίντεο)

27/10/2014

1414288559840_wps_5_DFW_Airport_Department_ofΈνα ομοφοβικό περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του ένας επιβάτης που περίμενε την πτήση του στο αεροδρόμιο του Ντάλας.

Σύμφωνα με το βίντεο, το θύμα περιμένει να εξυπηρετηθεί σε ένα γκισε όταν ένας άγνωστος νεαρός αρχίζει να σχολιάζει το πουκάμισο του. Στη συνέχεια το θύμα προσπαθεί να βγάλει μια φωτογραφία γεγονός που εξοργίζει τον άγνωστο άνδρα που συνεχίζει να του επιτίθεται λεκτικά, αποκαλώντας τον – μεταξύ άλλων – αδερφή.

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ο άγνωστος άνδρας φτάνει να επιτίθεται στο θύμα, μέχρι τη στιγμή που οι παρεμβαίνουν οι αρχές καθώς και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα στην Αμερική.

;

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!