Νέες σειρές της Aussie Bum

04/04/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Η γνωστή εταιρεία AussieBum παρουσίασε πρόσφατα νέα πρόιόντα. Το antivirus σας παρουσιάζει τα νέα προιόντα της γνωστής εταιρείας που οι αναγνώστες μας τόσο αγαπούν.

Aussie Tank, aussieBum’s Bondi heritage

aussieTank_BirdcageΤο «Aussie Tank», θα τραβήξει την προσοχή σας και θα αποτελεί το σύμμαχο σας στα γήπεδα, στο γυμναστήριο αλλά και την πόλη. Κατασκευασμένο στην Αυστραλία από ελαφρύ πλέγμα υφάσματος μπάσκετ το οποιο επιτρέπει τον εξαερισμό, διατίθεται σε 4 φωτεινά, ζωηρά σχέδια με τροπικά καλοκαιρινά σχέδια και visuals που αποτελούν δείγμα της Bondi κληρονομιάς της aussieBum.

Stav

IS_LFHR_SRFaB13001_Stav_Short_Grey_01-v2Στη νέα της σειρά της εταιρείας, μπορεί να δει κανείς το μοντέλο «Stav», ειδικά σχεδιασμένο για το σκάφος και την παραλία. Μεταξύ μαγιό και σόρτς, το «Stav» έχει ελαστική μέση, για εύκολη κίνηση και zipper fly front μπροστά με ενισχυμένες ραφές. Η επιλογή surfwear για τον σύγχρονο και κομψό άνδρα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τα νέα προιόντα

aussieBum – STAV Promo from aussieBum on Vimeo.

aussiebum – AUSSIE TANK PROMO from aussieBum on Vimeo.

 

http://www.aussiebum.com

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!