Μετά από έναν χρόνο λειτουργίας στη Γλυφάδα Αττικής και εκατοντάδες λευκότερα χαμόγελα, η πιο διαδεδομένη θεραπεία λεύκανσης δοντιών που εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη έφτασε και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τους Mr. & Mrs. Pearl.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 18:00 – 22:00, εγκαινιάζουμε τον νέο μας χώρο στην οδό Προξένου Κορομηλά 31 με μουσική από γνωστό μουσικό παραγωγό της Θεσσαλονίκης και γεύσεις από το μοναδικό vegetarian εστιατόριο της πόλης rOOTS.


Mr. & Mrs. Pearl

Θεσσαλονίκη, Προξένου Κορομηλά 31, Τηλ: 2310 252535, www.thepearls.grFacebook


pear4Οι ειδικοί στη λεύκανση δοντιών

Το  Mrs. & Mrs. Pearl φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την απόλυτη εμπειρία κοσμητικής λεύκανσης δοντιών εκτός οδοντιατρείου. “Με την εφαρμογή της καινοτόμου γέλης (gel) που χρησιμοποιούμε και με την ενεργοποίηση της από το ψυχρό φως τεχνολογίας LED (μπλε λαμπτήρας), η επιφάνεια των δοντιών καθαρίζεται από όλους τους επίκτητους λεκέδες χωρίς να έχει την παραμικρή παρενέργεια. To gel μας καθώς και οι λαμπτήρες ενεργοποίησης (LED) κατασκευάζονται στην Αμερική και είναι απόλυτα ασφαλή και εναρμονισμένα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία προϊόντα”.

Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό! Τα δόντια θα αποκτήσουν και πάλι το κατάλευκο φυσικό χρώμα τους.

Η μοναδική φόρμουλα που χρησιμοποιούν, τους επιτρέπει να καθαρίζουν ουσιαστικά το πάνω μέρος των δοντιών που χρωματίζεται από ροφήματα, τροφές, από το κάπνισμα ή πολλές φορές από το πέρασμα του χρόνου. Η ήπια αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική σύνθεση του gel, δίνει τη δυνατότητα να έχουμε λευκά και καθαρά δόντια μέσα σε μια μόλις επίσκεψη χωρίς τον φόβο ότι θα επηρεαστεί το σμάλτο και μπορεί να λεπτύνει ή να προκληθεί η οποιαδήποτε φθορά στο μέλλον.