Μπράιτον: Έκλεψε σεξ toys αξίας 600 λιρών και ένα vegan κιτ δεσίματος

24/02/2021
από
Μπράιτον, σεξ toys

Φαίνεται ότι το lockdown αύξησε τόσο πολύ την ανάγκη για λαγνεία, που έφτασε να είναι τόσο σκληρή για έναν άνδρα, που εντοπίστηκε να κλέβει σεξ toys αξίας 600 λιρών από ένα κατάστημα του Μπράιτον.

Οι ιδιοκτήτες λένε ότι ένας άντρας «απελπισμένος για ευχαρίστηση» εμφανίστηκε να αρπάζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, την περασμένη Τρίτη (16 Φεβρουαρίου) από το Taboo, ένα από τα παλαιότερα sex shop της πόλης.

Τα βίντεο CCTV δείχνουν ότι ο κλέφτης πλησιάζει το κατάστημα με ένα σακίδιο πριν πάρει τα προϊόντα που είχαν απομείνει για τη συλλογή πελατών.

Τα παιχνίδια που έκλεψε περιλάμβαναν μια φουσκωτή κούκλα, δονητές, σφιγκτήρες θηλών, sex aid, spanking paddle, και ακόμη ένα vegan κιτ δεσίματος κρεβατιού.

«Νομίζω ότι το άτομο είναι αρκετά απελπισμένο. Νομίζω ότι γνώριζε ακριβώς τι υπήρχε μέσα, επειδή είναι πραγματικά σαφές τι είναι το κατάστημα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Tim Richardson στο Argus.

«Ίσως χρειάστηκε απλά να πάρει κάποια σεξ toys.»

«Απελπισμένος για λίγη απόλαυση.»

Φαίνεται ότι λυπάται για τον κλέφτη, όπως είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Σάσεξ, και ότι δεν υπήρξε καταγγελία για το έγκλημα που αναφέρθηκε.

Ο Richardson διευθύνει το Taboo και το κοντινό υποκατάστημα Lust με τον γιο, την κόρη, την πρώην σύζυγό του και τον τρέχοντα σύντροφό της. Η οικογενειακή επιχείρηση εμφανίστηκε πρόσφατα σε δική της τηλεοπτική εκπομπή, A Very British Sex Shop, στο κανάλι 4.

Ενώ πολλά παρόμοια καταστήματα σταμάτησαν να λειτουργούν κατά τη διάρκεια του lockdown, τα Richardsons έχουν κρατήσει για όσο διάστημα μπορούν.

«Προσπαθούμε να παρέχουμε μια τοπική υπηρεσία στους πελάτες μας, καθώς οι περισσότεροι είναι κλεισμένοι μέσα και δεν μπορούν να βγουν», είπαν. «Αυτό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για τους πελάτες μας και να προσπαθήσουμε κι εμείς να επιβιώσουμε.» 

«Η ίδια η υπηρεσία ήταν πραγματικά δημοφιλής, και κάνουμε παράδοσης χωρίς επαφή, που πηγαίνει καλά και μας επιτρέπει να συνεχίζουμε.»
Δες και αυτό!