Αυτό το μήνα, δοκιμάσαμε τη σειρά Monsieur του διάσημου και αγαπημένου μας Jean-Paul Gaultier.

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό το οποίο περιμέναμε. Διακριτικό make-up, πραγματικά σχεδιασμένο για τον σύγχρονο άνδρα.

Πολλοί μπορεί να είναι διστακτικοί για το εάν ένας άνδρας πρέπει να φορά make-up. Το σίγουρο είναι οτι η σειρά του Jean-Paul Gaultier, είναι διακριτική. Κανείς δε θα το καταλάβει, εκτός αν είστε υπερβολικοί. Σας κάνει να δείχνετε ξεκούραστοι και … νεώτεροι.  Άλλωστε η σειρά μακιγιάζ του Jean-Paul Gaultier έχει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και σε μεγάλο βαθμό στους straight άνδρες που έχουν καταλάβει οτι τον άνδρα τον κάνουν οι πράξεις και η συμπεριφορά και όχι το τι φορά.

Η σειρά περιλαμβάνει βασικά προιόντα ενυδάτωσης και ξυρίσματος που κάθε άνδρας οφείλει να έχει. Η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας άλλωστε, όχι μόνο τρέφει την επιδερμίδα αλλά βοηθά και στο να δείχνουμε νεώτεροι και φρέσκοι.  Η κρέμα για το μαύρισμα μας έδωσε χρώμα χωρίς να πάμε στην παραλία και η πούδρα το ίδιο.  Η κρέμα για τις ρυτίδες έκρυψε τα χρόνια μας και το concealer κάλυψε τέλεια και διακριτικά τους μαύρους κύκλους της κούρασης της ημέρας, ενώ η διάφανη μάσκαρα μας χάρισε ένα έντονο βλέμμα και … πολλές επιτυχίες.

Για σημεία πώλησης και επιπλέον πληροφορίες : www.jeanpaulgaultier.com

Το τμήμα μόδας του antivirus μεγαλώνει συνέχεια και περιλαμβάνει πλέον και beauty editor, γιατί η ανδρική ομορφιά κρύβει και αυτή τα μυστικά της. To τμήμα μόδας του antivirus διατηρεί και σελίδα στο facebook όπου σας περιμένουμε για σχόλια και προτάσεις.

 

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]