Μερικά tweets αναφέρουν ότι ο επαγγελματίας τενίστας, Fabien Reboul, έκανε coming out. Η υποψία προέρχεται από μια φωτογραφία, που δημοσίευσε ο Reboul στα Instagram Stories του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabien Reboul (@fabienreboul)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabien Reboul (@fabienreboul)

Ο Reboul, ο οποίος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην 54η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του, δημοσίευσε μια φωτογραφία του, που ανταλλάσσει ένα φίλί με τον Γάλλο συμπαίκτη του, Maxence Broville. Πάνω από την εικόνα, ο παίκτης της Ένωσης Επαγγελματιών Αντισφαίρισης, που έπαιξε για πρώτη φορά στο Wimbledon φέτος τον Ιούλιο, έγραψε: «Δεν σε ερωτεύτηκα, η αγάπη σου με ώθησε σε αυτό».

Οι δυο τους φορούν τα κιτ τους από το Slade Toulousain Tennis Club, στο οποίο συμμετέχουν. Ο Broville δημοσίευσε ξανά την εικόνα στα stories του στο Instagram με ένα emoji με τα χέρια να σχηματίζουν μια καρδιά.

Επιπλέον, σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσιεύτηκε, ο Broville δημοσίευσε, επίσης, μια φωτογραφία του ζευγαριού φαινομενικά πριν ή μετά το φιλί, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Κανένας από τους δύο παίκτες δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Αν επιβεβαίωναν τη σχέση τους, θα ήταν το πρώτο γκέι ζευγάρι της Ένωσης Επαγγελματιών Αντισφαίρισης.