Η συζήτηση αυτή αποτελεί την πρώτη από μια σειρά προσωπικών αφηγήσεων ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στο ΛΑΛΑ*, στα πλαίσια δημιουργίας ενός προφορικού αρχείου.

Η Ήβη Καΐσερλή, υπερήφανη σεξεργάτρια και ακτιβίστρια με παρουσία στον δημόσιο λόγο, σε μια εξομολόγηση εφ όλης της ύλης για τη ζωή της στην επαρχία, τις περιπλοκότητες της σεξεργασίας και το τρανς βίωμα στην Ελλάδα.

Το ΛΑΛΑ είναι ένα DIY αυτοοργανωμένο εγχείρημα στην καρδιά της Αθήνας με σκοπό τη συνεύρεση, δημιουργικότητα, έρευνα και αρχειοθέτηση των κουήρ και underground τεχνών της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!