Μια κουήρ ιστορία αγάπης ίσως να είναι το μέλλον της Eloise του «Bridgerton»

27/05/2024
από
Η Claudia Jessie του «Bridgerton» δήλωσε ότι υπάρχει «σίγουρα χώρος» για ένα κουήρ ρομάντζο της Eloise, μετά τις εικασίες των θαυμαστών ότι θα μπορούσε να είναι λεσβία.

Το επιτυχημένο δράμα εποχής «Bridgerton» του Netflix επέστρεψε για το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του στις 16 Μαΐου και πολλοί θαυμαστές εξακολουθούν να ελπίζουν ότι η Eloise είναι κουήρ. Εκτός από μια σύντομη περιπέτεια με τον βοηθό του τυπογραφείου Theo, δεν έχει δείξει ποτέ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους άνδρες ή τον γάμο.

Στο μυθιστόρημα, στο οποίο βασίζεται το «Bridgerton» , η Eloise παντρεύεται έναν άνδρα, αλλά η σειρά δεν προχωρά πάντα με βάση το βιβλίο. Πάντως, η Jessie πιστεύει ότι ένα κουήρ ρομάντζο θα ήταν δυνατό.

«Υπάρχει μια δύναμη σε αυτήν [την Eloise], που νομίζω ότι μια κουήρ ιστορία θα μπορούσε να κολλήσει. Πάντα με συγκινούσε αυτό, σχετικά με την Eloise. Αλλά ναι, σίγουρα υπάρχει χώρος για όλα αυτά».

Είτε πρόκειται για κουήρ ρομάντζο στο δεύτερο μισό της τρίτης σεζόν, είτε στην τέταρτη σεζόν, η Jessie βλέπει τον έρωτα στο μέλλον του χαρακτήρα της.

«Δεν νομίζω ότι το “Bridgerton” θα αγνοούσε ποτέ το ρομάντζο. Είναι ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της σειράς», συνέχισε η Jessie, η οποία έχει επίσης εμφανιστεί στο «Line of Duty» και στη δραματική ταινία «Bali 2002».

«Το σπουδαίο με την Eloise είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά περιθώρια για να παίξεις».

Αρκετά μέλη του καστ και του συνεργείου, συμπεριλαμβανομένης της πρωταγωνίστριας του «Derry Girls», Nicola Coughlan, της showrunner Jess Brownell και του ηθοποιού James Phoon, μίλησαν για τον ενθουσιασμό τους σχετικά με μια πιθανή ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορία, σε μια σειρά από την οποία μέχρι τώρα έλειπαν οι κουήρ χαρακτήρες.

«Αυτή είναι μια σειρά για την αγάπη στις πολλές μορφές της και είναι σωστό να δώσουμε έμφαση στην κουήρ αγάπη και να πούμε κουήρ ιστορίες», δήλωσε η Brownell. «Θέλω να βλέπω περισσότερη κουήρ χαρά στην οθόνη και αυτό ήταν σίγουρα προτεραιότητα για μένα όταν ανέλαβα το ρόλο της showrunner».

Εν τω μεταξύ, η Coughlan, η οποία υποδύεται τη νεότερη κόρη του Featherington, την Penelope, δήλωσε ότι υπάρχει «τόσος χώρος για κουήρ ιστορίες αγάπης και νομίζω ότι όλες οι ιστορίες αγάπης αξίζουν να εξυμνούνται».

Το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του «Bridgerton» θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 13 Ιουνίου.
Δες και αυτό!