Μια ξεχωριστή πρόταση γάμου έγινε πριν απο λίγες μέρες στο μετρό του Πεκίνου.

“Σήμερα προσκαλώ όλους όσους ξέρουμε και όσους δεν ξέρουμε να γίνουν μάρτυρες”, λέει ένας νεαρός άνδρας ζητώντας από τον σύντροφό του να τον παντρευτεί. Στη συνέχεια ανοίγει ένα κουτί και τοποθετεί ένα ρολόι στον καρπό του φίλου του.

Το χαρούμενο ζευγάρι είναι περικυκλωμένο από άτομα που καταγράφουν την πρόταση με το κινητό τους.

Λίγες στιγμές αργότερα το βίντεο ανεβαίνει στο διαδίκτυο με πλήθος κόσμου να στέλνει τις ευχές του.

“Όπως συνήθως πήρα το μετρό για το σπίτι, αλλά αντίθετα με ότι περίμενα, συνάντησα την αγάπη ενός ζευγαριού… Πιστεύω ότι είναι κάτι πραγματικά απίστευτο”

“Πιστεύω ότι ο δρόμος που διάλεξαν δεν είναι εύκολος. Ως θεατής στέλνω τις ευχές μου”

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!