Το Βιβλιοπωλείο Πολύχρωμος Πλανήτης σάς προσκαλεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο πλαίσιο των λογοτεχνικών βραδιών του σε μία παρουσίαση – συζήτηση για το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Γρηγοριάδη: “Η νοσταλγία της απώλειας.”

Ο συγγραφέας Θεόδωρος Γρηγοριάδης με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο “Η νοσταλγία της απώλειας” θα συνομιλήσει με το κοινό, θα διαβάσει αποσπάσματα και θα παίξει μουσικές που αναφέρονται στο βιβλίο.

Σχετικά με το βιβλίο του Θεόδωρου Γρηγοριάδη:

Οι τριάντα µία διηγήσεις είναι αφηγήσεις προσωπικές, ιστορίες φίλων και περαστικών, εξιστορήσεις που φανερώθηκαν µέσα από καταχωνιασµένα σηµειωµατάρια και το καταστάλαγµα της ζωής. Καταστάσεις πραγµατικές και φανταστικές, ανοµολόγητες και παρανοηµένες, για ανθρώπους που δοκιµάστηκαν στα όρια της ζωής τους. Κοινά στοιχεία των διηγήσεων η µνήµη, ο πόνος και η απώλεια, οι εµµονές του έρωτα, τα ανθρώπινα παθήµατα.

Οι διηγήσεις, σύνοψη και απόσταγµα ζωής, αποτελούν µια αποσπασµατική μυθοπλασία.
Ως αφηγητής δεν θέλησα µόνο να περιγράψω και να στοχαστώ, αλλά να εκτεθώ, να µιλήσω µε ειλικρίνεια, να διηγηθώ ανυπόκριτα µε συγκίνηση και αυτοσαρκασµό, αναζητώντας τη µοναδικότητα του εαυτού µας και την επαφή µε τον αναγνώστη στη χαοτική εποχή µας.

Άραγε πόσο αποκαλυπτόµαστε µέσα από τα λόγια και τις ιστορίες µας; Και πότε η ανάκληση µιας ιστορίας γίνεται εκµυστήρευση µε όλο της το κόστος και όχι απλώς η νοσταλγία της απώλειας;


Πληροφορίες

Παρουσίαση – συζήτηση για το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Γρηγοριάδη:
“Η νοσταλγία της απώλειας.”

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα: 20:00

Βιβλιοπωλείο Πολύχρωμος Πλανήτης
Αντωνιάδου 6, Αθήνα, ΤΚ: 10434 (έναντι πλαϊνής εισόδου ΑΣΟΕΕ)
Τηλ.: 210.8826600