Ένα λεσβιακό ζευγάρι βρέθηκε μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου με βάναυσο τρόπο σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Ταϊλάνδης, με την αστυνομία να υποπτεύεται δολοφονία και αυτοκτονία.

Λεσβιακό ζευγάρι βρέθηκε μαχαιρωμένο σε ύποπτη δολοφονία-αυτοκτονία

Η 24χρονη Ratree Sriwiboon,  και η 29χρονη Patsanan Chanprapat, βρέθηκαν νεκρές στο δωμάτιό τους σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο τουριστικό σημείο Pattaya, περίπου 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μπανγκόκ την Κυριακή (21/06).

Σύμφωνα με το The Pattaya News, το ζευγάρι βρισκόταν στο θέρετρο της Ταϊλάνδης με την οικογένεια της Sriwiboon για διακοπές. Η αστυνομία και οι ανακριτές έφτασαν στο σημείο, όπου βρήκαν τα δύο μαχαιρωμένα σώματα και το δωμάτιό τους καλυμμένο με αίμα.
Η Chanprapat είχε μαχαιρωθεί στο λαιμό και τον κορμό και η Sriwiboon είχε πληγές στο λαιμό και στα αριστερά πλευρά της. Βρέθηκε ένα μαχαίρι τσέπης κάτω από το σώμα της Chanprapat, σύμφωνα με το The Sun.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Tanongsak Inphadung, είπε στην εφημερίδα ότι δεν υπήρχε ένδειξη εισβολέα στα βίντεο CCTV του θέρετρου, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι ήταν αυτοκτονία-δολοφονία.

«Αρχικά, δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι οι δυο τους δολοφονήθηκαν από άλλο άτομο, οπότε υποπτευόμαστε ότι ξεκίνησε από ένα σκηνικό μεταξύ τους, που κλιμακώθηκε σε βία. Η οικογένεια των νεότερων γυναικών πιστεύει ότι η βία ξεκίνησε από ένα συναισθηματικό πρόβλημα.” 

Ο Inphadung πρόσθεσε: “Δεν υπάρχουν ύποπτοι για τους δύο θανάτους, αλλά παίρνουμε συνέντευξη από μάρτυρες και φίλους για να βρούμε την αιτία.” 

“Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις θα εξακριβώσουν τους ακριβείς τραυματισμούς για να εντοπίσουν πώς πέθαναν οι δυο τους.”

Ο αδελφός της Sriwiboon Pairoj, ο οποίος βρήκε το ζευγάρι νεκρό το πρωί της Κυριακής, είπε ότι είχαν πιει αλκοόλ παρέα το προηγούμενο βράδυ, προσθέτοντας ότι οι δυο τους ήταν πολύ μεθυσμένες, αλλά δεν υπήρχε κανένα σημάδι διαφωνίας τους εκείνο το απόγευμα.

Ο Pairoj είπε ακόμη: «Όλα ήταν αρκετά φυσιολογικά κατά τη διάρκεια του πάρτι, γι’ αυτό και τώρα όλοι μας έχουμε πάθει σοκ. Δεν ήξερα πολλά για τη σχέση τους, οπότε στην επιφάνεια φαινόταν μια χαρά. Ωστόσο, ήξερα ότι η φίλη της αδερφής μου είναι αρκετά ζηλιάρα και νομίζω ότι αυτή ήταν η αιτία, που οδήγησε στην τραγωδία» .