Ο πρώτος Μαύρος ΛΟΑΤΚΙ+ πολεμιστής θα εμφανιστεί στο διαδικτυακό multiplayer βιντεοπαιχνίδι League of Legends, επιβεβαίωσε ο ηθοποιός της φωνής του χαρακτήρα.

Οι χαρακτήρες επιλέγονται και ελέγχονται από τα άτομα που παίζουν το παιχνίδι. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 140 χαρακτήρες από τους οποίους μπορούν να επιλέξουν, με την πρώτη λεσβία χαρακτήρα του παιχνιδιού, τη Neeko, να έχει κάνει την εμφάνισή της ήδη από το 2018.

Αυτή τη φορά, ο DeObia Oparei, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο Sexual Education και στο Game of Thrones, ανακοίνωσε ότι ο K’Sante θα είναι ο πρώτος Μαύρος ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρας του παιχνιδιού. 

Αριστερά ο DeObia Oparei

«Είμαι ενθουσιασμένος που δίνω ζωή και φωνή στον K’Sante και γράφω ιστορία απεικονίζοντας τον πρώτο Μαύρο ΛΟΑΤΚΙ+πρωταθλητή πολεμιστή», έγραψε στο Twitter.

 Το περιοδικό για τα E-sports “ONE eSports” πρόσθεσε ότι ο χαρακτήρας είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι από τον Νοέμβριο.

«Γνωστός ως το Pride of Nazumah, ο K’Sante θα προστεθεί αυτόν τον μήνα, μαζί με το συνεχιζόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022», αναφέρεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι League of Legends παίζεται από περίπου 117 εκατομμύρια άτομα κάθε μήνα.

Δείτε τον K’Sante σε δράση: