Κέρδισε «Το Παιδί του Ξένου», υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα Αλαν Χόλινγκχερστ

22/09/2014
antivirus magazine διαφήμιση

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥΤο περιοδικό antivirus σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Καστανιώτη δίνουν τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του τελευταίου μυθιστορήματος του Αλαν Χόλινγκχερστ, «Το Παιδί του Ξένου», υπογεγραμμένο μάλιστα από τον ίδιο το συγγραφέα.

Έχοντας κερδίσει το 2004 Βραβείο Μπούκερ για την «Γραμμή της Ομορφιάς», ο Χόλινγκχερστ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους λογοτέχνες και ταυτόχρονα ένα δημιουργό που έχει καταφέρει μέσα από τα βιβλία του, τα τελευταία 25 χρόνια, να συστήσει την γκέι κουλτούρα στο mainstream λογοτεχνικό κοινό.

Πρόσφατα το περιοδικό antivirus είχε την χαρά να τον γνωρίσει από κοντά, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα και φιλοξενήσαμε την αποκλειστική του συνέντευξη στο τεύχος 55.

Περίληψη του βιβλίου: Στα τέλη του καλοκαιριού του 1913 ο αριστοκράτης νεαρός ποιητής Σεσίλ Βάλανς έρχεται να μείνει στα «Δυο Χωράφια», το σπίτι του στενού φίλου του από το Κέιμπριτζ, Τζορτζ Σολ. Το Σαββατοκύριακο κρύβει πολλές συγκινήσεις και αναστατώσεις για όλους τους Σολ, βαθύτερα όμως θα επηρεάσει τη δεκαεξάχρονη αδελφή του Τζορτζ, τη Δάφνη, η οποία θα γίνει το κύριο πρόσωπο μιας αφήγησης γεμάτης χιούμορ που αφορά τα σεξουαλικά, λογοτεχνικά και κοινωνικά ήθη μιας ολόκληρης εποχής.

Όπως και στη βραβευμένη Γραμμή της ομορφιάς, ο Άλαν Χόλινγκχερστ, με την απολαυστικά ευφυή και παρατηρητική του πρόζα, αποκαλύπτει τις κρυφές επιθυμίες μας μπροστά στα αναπάντεχα γεγονότα και στις εκπλήξεις του χρόνου, δίνοντας ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που όχι μόνο γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία αλλά και θεωρήθηκε από σύσσωμη την αγγλική κριτική ως ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά λογοτεχνικά έργα των τελευταίων χρόνων.

[box type=”info” align=”aligncenter” ]Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως την Κυριακή 05 Οκτωβρίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα (06/10/14) στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των 2 τυχερών θα δημοσιευτούν στη σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι νικητές θα παραλάβουν το βιβλίο από τις Εκδόσεις Καστανιώτη (Ζαλόγγου 11, Αθήνα). Σε περίπτωση που ο νικητής μένει εκτός Αττικής, θα του αποσταλεί το βιβλίο στην διεύθυνση που θα μας υποδείξει.[/box]
Δες και αυτό!