Κέρδισε προσκλήσεις για τo “Cleansed” στο Θέατρο Σημείο

24/11/2014

Cleansed της Sarah Kane στο Θέατρο Σημείο

Το περιοδικό antivirus σας πάει Θέατρο τη Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στη παράσταση «Cleansed» στο Θέατρο Σημείο. Πέντε τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μετά από κλήρωση για τη παράσταση.

Λίγα λόγια για το έργο

Σε ένα απροσδιόριστο χωροχρονικό περιβάλλον, ένας άνδρας παρακολουθεί, ελέγχει και βασανίζει σωματικά και ψυχολογικά τα μέλη ενός ακαδημαϊκού «ιδρύματος», ισοπεδώνοντας κάθε αίσθημα ελευθερίας και δοκιμάζοντας την πίστη τους στην ολοκληρωτική αγάπη. Όμως ο ερχομός της νεαρής Γκρέης, η οποία αναζητά τον νεκρό αδερφό της, θα αλλάξει σταδιακά όλες τις ισορροπίες. εδώ 

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό 
Κάνε Like στη σελίδα του περιοδικού antivirus

και μετά συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού:

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 24 Νοεμβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη 01 Δεκεμβρίου στις 13:00. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα (01/12/14) στις 17:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των πέντε (5 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.
Δες και αυτό!