Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είναι δεδομένο ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές»

04/03/2024
από
Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη υποστήριξε τον νόμο για την ισότητα στον γάμο, ενώ αποκάλυψε ότι με αυτό χάρηκε και το παιδί της.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά Εθνική Ελλάδος, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Τον λατρεύω! Είναι ένας άνθρωπος που κοινωνικοπολιτικά με βρίσκει απολύτως σύμφωνη», είπε ενώ πρόσθεσε ότι θα του ταίριαζε να ασχοληθεί και με την πολιτική.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ομοφοβικό επιχείρημα γύρω από το «αν δικό σου παιδί στο έλεγε, πως θα αντιδρούσες», η ηθοποιός είπε:

«Το έχω συζητήσει με τον Μάξιμο αυτό. Τι πως θα αντιδράσει; Τι είναι αυτά τα πράγματα, για όνομα του θεού.

«Ο Μάξιμος κατ’ αρχάς έχει φίλους που έχουν δύο μπαμπάδες, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα μας, έχουμε πάει μαζί διακοπές και γενικώς δεν γίνεται λόγος ούτε και συζήτηση».

«Είναι δεδομένο ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές. Δεν το συζητάμε αυτό. Του είπα και για το νόμο που ψηφίστηκε και για όλα αυτά και χάρηκε. Με τον Μάξιμο τα λέμε όλα», συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ANTIVIRUS, όπου και δήλωσε: «[…] Είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω, πώς γίνεται ένας άνθρωπος να περιθωριοποιείται απ’ την οικογένειά του γι’ αυτό τον λόγο; Μου φαίνεται αδιανόητο. Πώς γίνεται να υπάρχουν απόψεις, τύπου καλύτερα νεκρό παρά gay;  Ειλικρινά πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι; Πόσο ζώον μπορεί να είσαι να μη θες το παιδί σου να είναι ευτυχισμένο; Στο κάτω κάτω δικό σου είναι. Εσύ το έφτιαξες. Δεν το χωράει ο νους μου. Προτιμάμε έναν καταπιεσμένο άνθρωπο κομπλεξικό και μισάνθρωπο; Αλήθεια, προτιμάμε μια τέτοια κοινωνία από μία με ανθρώπους χαρούμενους;».
Δες και αυτό!