Καναδάς : η “αμφιλεγόμενη” διαφήμιση

16/02/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Στον Καναδά αυτή η διαφήμιση θεωρείται από τις πιο αμφιλεγόμενες για φέτος. Πρόκειται για τη νέα διαφήμιση των ερωτικών λιπαντικών Gun Oil, η οποία βγήκε στον αέρα στις 14 Φεβρουαρίου και έχει τίτλο ” Happy Valentine’s Day”.

Υπάρχουν επί του παρόντος, σύμφωνα με πάρα πολλές ιστοσελίδες, πολλοί άνθρωποι που δηλώνουν ότι είναι “συγκλονισμένοι” από αυτή τη διαφήμιση.

Μάλλον ενοχλεί τα ομοφοβικά αισθήματα τους, γιατί η διαφήμιση από κάθε άποψη είναι υπέροχη.

Προσωπικά θα ήθελα να δω επιτέλους και στην ελληνική τηλεόραση κάτι ανάλογο.

Δείτε τη διαφήμιση και μπορείτε να κρίνετε από μόνοι σας.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!