Μετά τη δολοφονία του 23χρονου επειδή ήταν ομοφυλόφιλος όπως σας είχαμε προαναφέρει, δεύτερη δολοφονία με τα ίδια κίνητρα συγκλονίζει τη Ρωσία σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία. Σύμφωνα με τον έγκυρο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti o υποδιευθυντής του περιφερειακού αεροδρομίου της Ozyornaya στην ανατολική Ρωσία δολοφονήθηκε από τρεις νεαρούς επειδή ήταν ομοφυλόφιλος.Τα στοιχεία του 39χρονου δεν δημοσιοποιήθηκαν από τις αρχές ενώ οι αναφορές μιλούν για ακαριαίο θάνατο. Τρεις νεαροί ανακρίνονται σύμφωνα με τα πρακτορεία, για την επίθεση που εγινε στις 29 Μαΐου ενώ το κίνητρό τους σύμφωνα με τις αρχές ήταν ο αντισυμβατικός σεξουαλικός προσανατολισμός του συντοπίτη τους, όπως αναφέρθηκε στην επίσημη ανακοίνωση.

Μετά τη δολοφονία, οι νεαροί τοποθέτησαν το πτώμα του άτυχου άντρα σε αυτοκίνητο και το πυρπόλησαν.

Ο γνωστός ακτιβιστής Νικολάι Αλεξέγεφ δήλωσε πως το περιστατικό είναι αποτέλεσμα της ομοφοβικής πολιτικής των ηγετών της χώρας με έμμεσο υπαινιγμό για το ρόλο της εκκλησίας που έχει εκφραστεί ανοιχτά κατά των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία.

Και όλα αυτά τη στιγμή που το Ρώσικο κοινοβούλιο συζητά πρόταση νόμου για την απαγόρευση της “ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας”!