Ιερώνυμος: “Το παιδί να μεγαλώνει με ομόφυλο ζευγάρι είναι ανήθικο και αφύσικο! Είναι έγκλημα μεγάλο…”

22/03/2016

Συνέντευξή στο κρατικό κανάλι και τον δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο, έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Αναφερόμενος στο σύμφωνο συμβίωσης και στο θέμα της παιδοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε:

 “Τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αυτός δεν είναι γάμος ειναι τραγέλαφος, όμως δεν μπορούμε επιβάλλουμε να μην γίνει δια της βίας. Δεν μπορούμε την εκτροπή να την κάνουμε νόμο, όμως ούτε αυτόν που την κάνει να τον σκοτώνουμε! Τα δικαιώματα του παιδιού που θα έχει υιοθετηθεί από ομοφυλόφιλο ζευγάρι ποιος θα τα υποστηρίξει; Το παιδί να μεγαλώνει με ομόφυλο ζευγάρι είναι ανήθικο και αφύσικο! Είναι έγκλημα μεγάλο…”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!