Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη ο Ιάσονας Μανδηλάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα σχολικά του χρόνια, τονίζοντας πως ήταν ένας εφιάλτης.

«Ντρέπομαι πολύ να μιλάω για τις ιδιότητές μου ως τραγουδιστής, χορευτής και ηθοποιός. Έχω χορέψει σχεδόν γυμνός μπροστά στον βασιλιά Κάρολο της Αγγλίας σε συναυλία του Ρόμπι Ουίλιαμς. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι βρίσκομαι στη σκηνή και δουλεύω μαζί του», είπε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς είπε στη συνέχεια: «Δεν θα ήθελα να γυρίσω στα σχολικά χρόνια ούτε για μια μέρα, ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Μια εβδομάδα πριν την εμφάνισή μου στο Pride μού έγινε ομοφοβική επίθεση στο μετρό.

Τότε κατάλαβα γιατί είναι σημαντικό να μιλήσεις και να εμφανιστείς εκεί. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τη συμμετοχή μου στο Pride. Ελπίζω να ανοίγω το δρόμο και για άλλους καλλιτέχνες με την κίνησή μου αυτή».

Κλείνοντας, ο Ιάσονας Μανδηλάς ανέφερε: «Μετά το coming out μου μιλάω πιο άνετα για τη σχέση μου, δεν κυκλοφορώ όμως πιο άνετα στο δρόμο».

φωτογραφία: Γιώργος Καλφαμανώλης