Η United We Fly παρουσιάζει το Taste the Music της Danai Nielsen

08/11/2019
από

Η United We Fly συνεχίζει και τον Νοέμβριο με τον δεύτερο κύκλο συναυλιών Taste the Music. Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Tην Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στη σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου ανεβαίνει η Danai Nielsen για ένα live που δεν θέλετε να χάσετε.
Η solo dream-pop και synth-based τραγουδίστρια και συνθέτις Danai Nielsen, αξιοποιεί effect στη φωνή της προκειμένου να δημιουργήσει μουσικούς διαλόγους μεταξύ ενός θηλυκού και ενός αρσενικού alter ego. Ενεργή από το 2004 σαν ιδρυτικό μέλος των Rosebleed έχει παίξει σε συναυλίες και festival ως opening act καλλιτεχνών όπως ο Santana, οι Hooverphonic και οι Cranberries. Εμφανίζεται πλέον solo, μαγεύοντας σε κάθε της εμφάνιση, χρησιμοποιώντας synthesizers, looping και samples, ενώ τα κουστούμια με τα οποία ανεβαίνει στη σκηνή δημιουργούνται αποκλειστικά για κάθε της μοναδικό act.
Κατά πολλούς “the next big thing”, έρχεται για μια custom εμφάνιση στο Taste the Music, λίγο μετά τα live της στο Reeperbahn Festival και στο FiftyFifty Lab!

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, το Taste the Music υποδέχεται την one-of-a-kind Danai Nielsen!

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας “Taste the Music” θα συμπληρώνονται ιδανικά – όπως κάθε καλό βράδυ – από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.


INFO

Ημερομηνία: Πέμπτη 14 Νοεμβρίου
Τοποθεσία: Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Προπώληση: viva.gr
Ώρα έναρξης: 21.00 , Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00
Τιμή εισιτηρίου:
ΖΩΝΗ Α: 12€
ΖΩΝΗ Β: 10€
Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube
Δες και αυτό!