Το δικό της coming out έκανε η Κέλι Χολμς, σημειώνοντας ότι “μπορώ επιτέλους να αναπνεύσω”.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην Sunday Mirror, η 52χρονη ολυμπιονίκης από τη Μ. Βρετανία είπε ότι ενθουσιασμένη που κάνει το coming out της.

“Ξεφορτώθηκα αυτόν τον φόβο”, δήλωσε χαρακτηριστικά. “Έπρεπε να το κάνω αυτό τώρα, για μένα. Ήταν δική μου απόφαση. Είμαι νευρική που θα το πω. Νιώθω ότι θα εκραγώ από ενθουσιασμό”, είπε και συνέχισε: “Μερικές φορές κλαίω με ανακούφιση. Τη στιγμή που βγαίνει αυτό, ουσιαστικά απαλλάσσομαι από αυτόν τον φόβο.”

Η Χολμς έγινε μόλις η τρίτη γυναίκα στην ιστορία και η πρώτη Βρετανίδα μετά την Άλμπερτ Χιλ 84 χρόνια νωρίτερα, που κέρδισε το Ολυμπιακό διπλό των 800 και 1500 μέτρων στους αγώνες της Αθήνας το 2004.

Έχει κατακτήσει επτά χρυσά, οκτώ ασημένια και τέσσερα χάλκινα ολυμπιακά, κοινοπολιτειακά και ευρωπαϊκά μετάλλια σε όλη την αθλητική της καριέρα.

Μοιράστηκε τα νέα κατά τη διάρκεια του μήνα του Pride, που φέτος θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από την πρώτη πορεία Pride στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γράφοντας στο Instagram καθώς η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, η Χολμς είπε: “Μπορώ επιτέλους να αναπνεύσω. Ναι, έχω παγώσει που το έβαλα από μέσα μου – δεν έχετε ιδέα. Αυτό το ταξίδι ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής. Το να ζεις με κάθε είδους φόβο είναι εξουθενωτικό” αναφέρει σε άλλο σημείο.