Η NikkieTutorials αποκαλύπτει τα παρασκήνια της εκπομπής της DeGeneres

17/04/2020
από
Η NikkieTutorials αποκαλύπτει τα παρασκήνια του The Ellen DeGeneres Show
Η NikkieTutorials αποκαλύπτει τα παρασκήνια του The Ellen DeGeneres Show

Η NikkieTutorials μίλησε με περισσότερη λεπτομέρεια σχετικά με την εμπειρία της στα παρασκήνια του The Ellen DeGeneres Show, όπου είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της, μετά το coming out της, ως τρανς γυναίκα.

Η NikkieTutorials, που το πραγματικό όνομα Nikkie de Jager, εμφανίστηκε στο The Ellen DeGeneres Show τον Ιανουάριο για να μιλήσει για την απόπειρα εκβιασμού, που την ανάγκασε να κάνει δημόσια coming out λίγο νωρίτερα απ’ ότι το ήθελε.

Οι δυο τους μοιράστηκαν -αυτό που λέμε- μια από καρδιάς συνέντευξη, με την DeGeneres να φαίνεται ζεστή και φιλική καθ’ όλη τη διάρκεια, όμως η Ολλανδή youtuber, σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε σε ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε, ότι παρόλο που δε γνωρίζονταν, η DeGeneres δεν της συστήθηκε πριν από τη συνέντευξη ούτε της είπε ένα “γεια” πριν ξεκινήσουν:

“Είναι όμορφο να λες ένα “γεια” πριν ξεκινήσει το σόου. Εκείνη δεν το έκανε. Η Ellen είναι σε εντελώς άλλο κόσμο.”  

Μάλιστα, σύμφωνα με το Pop Crave, η Nikkie έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εμπειρία της για την εν λόγω συνέντευξη στο ολλανδικό περιοδικό &C.

Περιέγραψε τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στην εκπομπή ως ψευδαίσθηση και είπε: «Ίσως είμαι αφελής, αλλά περίμενα να με καλωσορίσουν με κομφετί: «Καλώς ήλθατε στο The Ellen DeGeneres Show!»

«Αντίθετα, με υποδέχτηκε ένα θυμωμένο ασκούμενο άτομο, το οποίο φαινόταν κουρασμένο. Περίμενα ότι θα ήταν σαν ένα σόου της Disney, αλλά τελικά ήταν τα “Τελετάμπις στο σκοτάδι” .

Η Nikkie εξήγησε, επίσης, ότι υπήρχε ένας περίεργος κανόνας για τη χρήση της τουαλέτας.

«Κάθε καλεσμένο άτομο στην εκπομπή είχε ιδιωτική τουαλέτα, αλλά εγώ δεν είχα. Δε μπορούσα καν να χρησιμοποιήσω την πλησιέστερη σε μένα τουαλέτα, επειδή προοριζόταν για τους Jonas Brothers. Για εκείνους επιτρεπόταν, αλλά για μένα όχι… Ακόμα και τώρα που το θυμάμαι, η συνέντευξή μου είχε οκτώ εκατομμύρια προβολές, ενώ η δική τους μόνο δύο εκατομμύρια. Χα!”


Τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν για την Degeneres

Αυτή την εβδομάδα, περίπου 8.000 άτομα υπέγραψαν μια αναφορά για να αντικατασταθεί η Degeneres από την Ellen Page ως οικοδέσποινα του The Ellen Show.

Τον περασμένο μήνα, ο κωμικός Kevin Porter την χαρακτήρισε ως “ένα από τα πιο μοχθηρά άτομα” και στη συνέχεια ενθάρρυνε τους χρήστες του Twitter να μοιραστούν τις ιστορίες τους για τη DeGeneres, λέγοντας ότι για κάθε άτομο που θα αποκαλύπτει μία κακή συμπεριφορά της DeGeneres, εκείνος θα κάνει δωρεά 2 δολαρίων στη LA Food Bank.

Συσσωρεύτηκαν εκατοντάδες ανεπιβεβαίωτες ιστορίες για τη συμπεριφορά της DeGeneres στην καθημερινότητά της, από πρώην υπάλληλους της, καθώς κι από άτομα που ζουν εκεί στη γειτονιά, στο Λος Άντζελες.

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα, τα πράγματα χειροτέρευσαν, όταν η DeGeneres ξεκίνησε το πρώτο της επεισόδιο καραντίνας του The Ellen Show από το σπίτι της με ένα αστείο, που σε πολύ κόσμο δε φάνηκε καθόλου αστείο.

https://avmag.gr/121400/7-500-ypografes-gia-na-antikatastathei-i-degeneres-me-tin-page/
Δες και αυτό!