“Είμαι η NikkieTutorials, είμαι η Nikkie”: Το coming out της διάσημης youtuber

14/01/2020
από

“Είμαι η NikkieTutorials, είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δεν χρειαζόμαστε ταμπέλες. Αν όμως πρέπει να βάλουμε μια ταμπέλα σε αυτό που είμαι, τότε ναι, είμαι τρανς. Σε τελική ανάλυση όμως είμαι ο εαυτός μου”.

Coming out ως τρανς γυναίκα έκανε η Nikkie de Jager, μια από τις διασημότερες beauty YouTubers παγκοσμίως και γνωστή ως NikkieTutorials.

https://www.instagram.com/p/B48bUmeJwmM/

Η 25χρονη beauty vlogger ανέβασε πριν λίγες ώρες ένα βίντεο, μιλώντας για την ταυτότητα φύλου της. Όπως η ίδια εξήγησε, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη λόγω της απόπειρας κάποιων ατόμων να την εκβιάσουν.

Έτσι, μη θέλοντας να υποκύψει σε αυτόν τον εκβιασμό και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχει φτάσει η στιγμή να πει την αλήθεια στους συνδρομητές της, η NikkieTutorials πήρε τη μεγάλη απόφαση να φτιάξει ένα βίντεο-coming out, μιλώντας ανοιχτά για αυτό το κρυφό μέχρι σήμερα κομμάτι της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/B3U8qiEie8c/

«Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας που πάντα ήθελα να κάνω κάποια μέρα, αλλά με δικούς μου όρους. Ωστόσο όπως φαίνεται μου στέρησαν αυτήν την ευκαιρία. Οπότε σήμερα θα ανακτήσω τις δυνάμεις μου και πρέπει να σας πως κάτι», λέει στην αρχή του βίντεο, προσθέτοντας πως πάντα ήθελε να είναι ο εαυτός της χωρίς ταμπέλες.

«Ήρθε η ώρα να νιώσω πραγματικά ελεύθερη. Όταν ήμουν μικρότερη γεννήθηκα σε λάθος σώμα, που σημαίνει ότι είμαι τρανς. Είμαι η NikkieTutorials και είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δεν χρειαζόμαστε ταμπέλες. Αλλά αν χρειάζεται να βάλουμε μια ταμπέλα σε όλο αυτό, τότε ναι, είμαι τρανς. Αλλά στην τελική είμαι εγώ», συνεχίζει η ίδια.

Η NikkieTutorials φτιάχνει tutorials σχετικά με το μακιγιάζ εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους του τομέα της.




Δες και αυτό!