Η Ellen DeGeneres κατηγορήθηκε για «μικροπρεπή» συμπεριφορά σε πρώην υπαλλήλους της στο τουίτερ, από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι είναι πρώην υπάλληλοί της, όπου μοιράζονται μερικές απίστευτες ιστορίες για εκείνη.

Οι ιστορίες άρχισαν να κυκλοφορούν, όταν ο κωμικός Kevin T. Porter έγραψε στο Twitter ότι θα δωρίζει 2 δολάρια σε μια τράπεζα τροφίμων στο Λος Άντζελες, για κάθε «παράτυπη ιστορία» που θα μοιράζονταν μαζί του οι άνθρωποι, σχετικά με τη DeGeneres, την οποία χαρακτήρισε ως «γνωστόν ένα από τα πιο μοχθηρά άτομα» .

Δεν πέρασε πολύ ώρα και ο κόσμος άρχισε να στέλνει διάφορες υποτιθέμενες ιστορίες, υποτιθέμενων πρώην συνεργάτιδων/τών, που κατηγορούσαν την DeGeneres για απίστευτα πράγματα πίσω από τις κάμερες, που είναι για να σηκώσεις φρύδι.

Μια ιστορία υποστήριξε ότι η DeGeneres θα έστελνε το προσωπικό της στα σπίτια τους, αν δεν είχαν φάει τσίχλα πριν μιλήσουν μαζί της. “Έχει μια “ευαίσθητη μύτη” κι έτσι, κάθε άτομο που μπαίνει στο γραφείο της πρέπει πρώτα να πάρει μία τσίχλα από το μπολ που έχει αφήσει απ’ έξω, γι’ αυτόν τον σκοπό, και να τη φάει, πριν μπει για να μιλήσει μαζί της και αν η ίδια κρίνει ότι μυρίζει, εκείνη την ίδια ημέρα πρέπει να πάει στο σπίτι του και να κάνει μπάνιο” .

Άλλο έλεγε: “Ένας νέος υπάλληλος μου είχε πει ότι κάθε μέρα επιλέγει κάποιο διαφορετικό άτομο για να μισεί εκείνη τη μέρα. Δεν είναι δικό σου λάθος, απλώς κατάπιε το για εκείνη τη μέρα, και θα υπάρξει κάποιο έτοιμο άτομο, που θα μισεί την επόμενη μέρα. Δεν το πίστεψα, αλλά κατέληξε να είναι απολύτως αληθινό” .

Η DeGeneres προφανώς “είχε απολύσει μια ΡΑ, επειδή την οδηγούσε μέχρι το set ακολουθώντας τον πιο χρονοβόρο δρόμο.”

Κάποιο άλλο άτομο, που αναφέρει ότι ήταν μαζί της στο Real Food Daily, ισχυρίζεται ότι η DeGeneres έγραψε μια επιστολή στον ιδιοκτήτη για το φτηνό βερνίκι νυχιών που χρησιμοποιήθηκε στα νύχια της, και παραλίγο αυτό το άτομο να απολυθεί.

Μέχρι στιγμής ο Porter έχει δωρίσει 600 δολάρια στην τράπεζα τροφίμων.

Η άλλη άποψη ανέφερε: “Γιατί να ενθαρρύνετε την αρνητικότητα, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή;”

Κανείς εκπρόσωπος της DeGeneres και του The Ellen Show δε σχολίασε το γεγονός, ούτε κι η ίδια.

Να πούμε εδώ ότι και η NikkieTutorials (Nikkie de Jager) δήλωσε ότι όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της, μετά το coming out της, παρόλο που δεν γνωρίζονταν, δεν της συστήθηκε πριν από τη συνέντευξη ούτε και είπε ένα “γεια” πριν ξεκινήσουν:

“Είναι όμορφο να λες ένα “γεια” πριν ξεκινήσει το σόου. Εκείνη δεν το έκανε. Η Ellen είναι σε εντελώς άλλο κόσμο.”  

Αγαπητή Έλεν “οι ζωές των ΛΟΑΤ δεν είναι παιχνίδια για διασκέδαση”