Η νέα εμφάνιση του Chris Pine έχει γοητεύσει το ίντερνετ

19/04/2024
από
Μπορεί ο Pedro Pascal να ήταν ο αγαπημένος «daddy» του ίντερνετ – και κυρίως της γκέι πλευράς του – με τη νέα εμφάνιση του Chris Pine όμως, ίσως και να έχασε την πρώτη θέση. 

Ο ηθοποιός και συγγραφέας ενός επερχόμενου παιδικού βιβλίου, κυκλοφορεί τελευταία στο Λος Άντζελες, ντυμένος για την επιτυχία – αν η ιδέα σας για την επιτυχία περιλαμβάνει κοντό σορτσάκι, μαυρισμένο σώμα, ξανθό μαλλί και ένα λίγο σέρφερ vibe. Ή Matthew McConaughey – αυτή είναι σίγουρα η συνταγή για την επιτυχία.

Αφού το γνωστό στις ΗΠΑ εστιατόριο, Langer’s Deli, δημοσίευσε τη φωτογραφία του Pine και το χαλαρό look του στο Instagram, η γκέι πλευρά του X/Twitter είναι ερωτοχτυπημένη, αλλά πέρα από αυτό σχολιάζει με πολύ χιούμορ το στυλ του ηθοποιού.

«Ο Chris Pine είναι πραγματικά το τέλειο σημείο τομής του Jeff Bridges και πολλών λεσβιών που γνωρίζω», γράφει ένα άτομο, και ένα άλλο: «Ο Chris Pine σε ένα ντελικατέσεν είναι ακριβώς το vibe που σκοπεύω να φέρω στην ανεργία μου».

«Κανείς δεν θα μπορέσει να με κάνει να μισήσω τα μακριά σου μαλλιά Chris Pine!!!», σχολίασε ένας άλλος χρήστης της εφαρμογής.

Ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Ο Chris Pine σερβίρει πόδια».

Φυσικά, πολλά ήταν και τα άτομα που η συγκεκριμένη φωτογραφία τα έκανε να ερωτευτούν τον ηθοποιό ακόμα περισσότερο.

«Αυτός είναι ο Captain Kirk μου!!», έγραψε ένα άτομο, προσθέτοντας ένα ιμότζι καρδιάς και φωτιάς.

«Ένα femboy daddy. Τελειότητα.», σχολίασε ένα άλλο άτομο, με ένα άλλο να ζητοκραυγάζει: «Είναι τόσο γλυκό, κυριολεκτικά ζω για αυτό!».
Δες και αυτό!