Η Kate Moennig του «The L Word» διαβάζει ερωτική λογοτεχνία

05/07/2024
από
Είτε την ξέρετε ως Shane, την αξεπέραστη κι αγαπημένη λεσβία από το «The L Word», είτε ως συμπαρουσιάστρια του podcast «PANTS» (με τη Leisha Haley) είτε απλά ως τιμώμενη καλεσμένη στο Instagram της Sophia Bush, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Kate Moennig είναι ένα πιστοποιημένο σαπφικό είδωλο.

Η ηθοποιός έχει υπάρξει το λεσβιακό crush μιας ολόκληρης γενιάς κουήρ ατόμων και δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τον θρόνο σύντομα, ειδικά αφού μόλις μάθαμε ότι έκανε μια «καυτή» ηχογράφηση για την εφαρμογή ερωτικής λογοτεχνίας «Quinn».

@tryquinn

Replying to @lexie 🧃🥬👩🏻‍🌾✨🌱 Kate Moennig, the woman that you are

♬ original sound – Quinn

Αν αυτό το εξαιρετικά ερωτικό και καυτό κλιπ δεν ήταν αρκετό, ιδού η ίδια η Moennig που περιγράφει τον ρόλο της ως πρώην ροκ σταρ στο «Amplified», μια νέα αποπνικτική σειρά από την πλατφόρμα ερωτικής λογοτεχνίας.

Βασικά, μας έπεισε με το «δεν μπορούσα να τη φιλήσω αρκετά έντονα» – αν και για να είμαστε ειλικρινείς μας έπεισε και μόνο με τη συμμετοχή της. Και πρέπει να αναρωτηθούμε…γιατί δεν το είχε σκεφτεί κανείς πιο πριν; Γιατί η Kate Moennig δεν έχει πάρει μέρος σε μια σέξι σαπφική ακουστική σειρά όλο αυτό το διάστημα;

Δεν γνωρίζουμε – αλλά τα καλά νέα είναι ότι όλα και όλες μας μπορούμε να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο με το «Amplified».

Εννοείται ότι στο ίδιο κλίμα βρίσκεται και η κουήρ πλευρά του X, με πλήθος χρηστών να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή της αγαπημένης σε όλα λεσβίας στο «Quinn».

«Τόσες πολλές λεσβίες στον κόσμο και καμία δεν διέρρευσε το επεισόδιο της Kate Moennig στο quinn. Φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες», γράφει ένα άτομο, ενώ ένα άλλο κάνει λόγο για «Kate Moennig supremacy» (υπεροχή).
Δες και αυτό!