Ακούστε τον Andrew Scott και τη Victoria Pedretti σε εφαρμογή ερωτικής λογοτεχνίας

29/05/2024
από
Ήρθε η στιγμή να εκπληρώσετε τις φαντασιώσεις σας με την εφαρμογή ακουστικής ερωτικής λογοτεχνίας, στην οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα κουήρ είδωλα, όπως ο Andrew Scott και η Victoria Pedretti.

Πολλές φορές το μέινστριμ πορνό μπορεί να είναι δυσάρεστο, μη συμπεριληπτικό ή ακόμα και ενοχλητικό, ειδικά για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και τις γυναίκες. Για όσα δεν ξέρετε, το «Quinn» είναι μια εφαρμογή ακουστικής ερωτικής λογοτεχνίας (audio erotica app), «φτιαγμένη από γυναίκες για τον κόσμο». Προσφέρει μια σειρά από «πικάντικες» ιστορίες, χωρισμένες σε θέματα, όπως «Fan Faves», «Fantastic Foreplay» και «Nothing But Oral».

Στην εφαρμογή συμπεριλαμβάνονται φωνές διασημοτήτων, όπως ο Thomas Doherty του «Gossip Girl» και ο Jesse Williams του «Grey’s Anatomy».

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι συμμετέχουν αγαπημένοι ηθοποιοί της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Andrew Scott του «All of Us Strangers» και τη Victoria Pedretti του «You».

Στο επεισόδιο «The Queen’s Guard», που πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος σας «καυτός ιερέας» του «Fleabag», γνωρίζετε τον Robb (Scott), ο οποίος είναι ο προσωπικός φρουρός μιας σκληρής βασίλισσας.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Κοίτα τον εαυτό σου. Κοίτα πόσο όμορφα το σώμα σου φέρει τα σημάδια όλων όσων έχεις περάσει. Θα μπορούσα να τα λατρέψω όλα».

Από την πλευρά της, η Victoria Pedretti, που αποτελεί λεσβιακό crush πολλών, πρωταγωνιστεί σε άλλη σειρά επεισοδίων ως η πράκτορας Andie Jones. «Ακολουθήστε την Andie καθώς ξεκινάει μια αποστολή για να ανακτήσει κλεμμένα δεδομένα από έναν διεθνή εγκληματία, γνωστό ως “The Collector“», αναφέρεται στην περιγραφή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για την ερωτική σειρά στα social media – από ό,τι φαίνεται ολόκληρο το διαδίκτυο είναι σε έξαψη.

«Ακούγοντας τον Andrew Scott να μου ψιθυρίζει, κοντεύω να τρακάρω», γράφει ένα άτομο στο X.

«Σκάστε όλοι! Ο Andrew Scott είναι στο Quinn», προσθέτει ένα άλλο άτομο.

Αν και οι περισσότερες αντιδράσεις αφορούσαν στον Scott, δεν έλειψαν και τα κουήρ σχόλια για τα επεισόδια της Pedretti – τα οποία υπάρχουν εδώ και μήνες στην εφαρμογή.

«Αυτό είναι για τα κορίτσια», γράφει ένα άτομο, ενώ ένα άλλο προσθέτει: «Δεν θα επιζήσω από αυτό».

@tryquinn

I am Not Strong Enough for this

♬ original sound – QuinnΔες και αυτό!