Η Βασίλισσα όλων των Βασίλισσων μίλησε!

Τα νέα νομοσχέδια του Τενεσί, που απαγορεύουν σε drag καλλιτέχνες να παίζουν σε δημόσιους χώρους, έχουν δει αποδοκιμαστεί απίστευτη από τότε που εφαρμόστηκαν.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο ABC News, η δύο φορές νικήτρια του RuPaul’s Drag Race, Jinkx Monsoon, είπε τη γνώμη της για την απαγόρευση, λέγοντας: «Είναι υποκριτικό, το λιγότερο. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που νομίζω ότι είναι πολύ πιο δυσάρεστο για τα παιδιά να δουν. Αλλά, επειδή είναι ετεροτυπικά, ή επειδή τηρούν τους κανόνες του φύλου, παραβλέπονται».

Και συνέχισε, «Αυτή τη στιγμή, εξετάζουμε το drag και πώς επηρεάζει τα παιδιά, σαν να γίνεται όλο το drag μπροστά στα παιδιά. Είμαστε ενήλικοι άνθρωποι, ικανοί να ξέρουμε τι δεν πρέπει να βάζουμε μπροστά στα παιδιά. Κάνουμε drag κατάλληλο για παιδιά, αν πρόκειται να είναι εκεί. Και αν τα παιδιά δεν πρέπει να είναι εκεί, το κάνουμε γνωστό επίσης».

Αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Σικάγο στο Μπρόντγουεϊ, λέγοντας: «Δημιουργώ τέχνη, που μιλάει για [το μίσος.] Ανεβαίνω στη σκηνή και παίζω για να δείξω ότι αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι απλώς να ανεβαίνω στη σκηνή και να διασκεδάζω τους ανθρώπους . Δεν διαφέρει σε τίποτα από άλλους καλλιτέχνες, απλώς τυχαίνει να το κάνω σε drag, λίγο πιο υπέροχα από κάποιους καλλιτέχνες».