Η Ελένη Γερασιμίδου για την τεκνοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια

868
Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό», σχολιάζοντας το δικαίωμα της τεκνοθεσίας, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Η ηθοποιός επικεντρώθηκε στη σημασία της αγάπης λέγοντας ότι το θέμα αυτό δεν θα έπρεπε να απασχολεί τους υπόλοιπους. Συγκεκριμένα είπε: «Τα παιδιά το ιερότερο πράγμα στον κόσμο, άμα αγαπούν τα παιδιά οι άνθρωποι να τα αγαπούν και να μας το δείχνουν. Το θέμα των παιδιών, δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τους άλλους ανθρώπους εκτός από τους ενδιαφερόμενους».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η απόκτηση παιδιών είναι δικαίωμα όλων, ενώ τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν είναι οπισθοδρομικό σε αυτά τα ζητήματα, όπως λέγεται.

«Είναι θέμα οικογένειας, είναι θέμα επιλογών και τα λοιπά, και αυτά είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν κρίνω κανέναν και δεν επεμβαίνω σε αυτά τα ζητήματα καθόλου. Όσο κι αν νομίζουν, ότι οι Κουκουέδες είμαστε οπισθοδρομικοί και θα σας πω το παράδειγμα της Κούβας. Αυτά έχουν λυθεί όλα εκεί με τον καλύτερο τρόπο, πραγματικά με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς καμία οπισθοδρόμηση», είπε.

Πάντως, ας κρατήσουμε το «δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τους άλλους ανθρώπους εκτός από τους ενδιαφερόμενους», ελπίζοντας να το κρατήσει και ο Γιώργος Λιάγκας, ώστε να σταματήσει να ζητάει συνεχώς απόψεις για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα από μη «ενδιαφερόμενους».