Η Dylan Mulvaney θέλει να πρωταγωνιστήσει σε ριμέικ του «Legally Blonde»

03/04/2024
από
Η influencer Dylan Mulvaney αποκάλυψε ότι το όνειρό της είναι να πρωταγωνιστήσει σε ένα ριμέικ της ταινίας «Legally Blonde».

Μιλώντας στο IMDb κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού φεστιβάλ South by Southwest, η 27χρονη Mulvaney δήλωσε ότι ενώ θα ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα να υποδυθεί την Glinda στο Wicked, το «όνειρό της» είναι να υποδυθεί τη φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ, Elle Woods, στο Legally Blonde, την οποία υποδύθηκε ως γνωστόν η Reese Witherspoon στη μεγάλη οθόνη το 2001.

«Θέλω να παίξω την Elle και ίσως μαζί να υπάρχει ένας τρανς Emmett και μια τρανς Paulette», είπε.

«Αυτό που είναι τόσο ωραίο στο να βάζεις τρανς άτομα σε υπάρχουσες ιστορίες είναι ότι αλλάζει εγγενώς το θέμα, αλλά με τρόπο που δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά στο σενάριο.

«Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι το κάνει πιο ενδυναμωτικό».

Στον «πίνακα οραμάτων» της Mulvaney για το 2024 περιλαμβάνονταν επίσης η συναυλία με τον πρωταγωνιστή του Glee Chris Colfer, την οποία έχει ήδη μαρκάρει, και η συνάντηση με τη Lady Gaga, την οποία έχει επίσης πλέον πετύχει.

Αφού καθιερώθηκε ως η αγαπημένη κωμική ταινία των θαυμαστών στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ταινία «Legally Blonde» διασκευάστηκε σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και στο West End.

Η ιστορία ακολουθεί την Elle, η οποία αφήνει την μόδα και πηγαίνει να σπουδάσει νομική στο Χάρβαρντ με σκοπό να κερδίσει τον πρώην της. Όσο όμως είναι εκεί, συνειδητοποιεί ότι αυτό που πραγματική επιθυμεί είναι μια νομική καριέρα.
Δες και αυτό!