Η Colour Youth σε καλεί στο 4ο Summer Beach Party

23/07/2014
antivirus magazine διαφήμιση

10556259_822895947734193_3914401914534142178_nΣτο 4ο Beach Party σας καλεί η “Colour Youth κοινότητα LGBTQ Νέων Αθηνας”, το ερχόμενο Σάββατο (26/07) στην παραλία του Μπάτη στο Φάληρο.

Με ελεύθερη είσοδο για όλους και με μουσικές από τους Djs Roses και Nikitas, αποτελεί ίσως την καλύτερη πρόταση για να περάσετε ένα ζεστό καλοκαιρινό σαββαρόβραδο (κ φυσικά να κάνετε και εκείνο το βραδινό μπάνιο που σκέφτεστε τόσο καιρό).

Σας παραθέτουμε και την επίσημη πρόσκληση

“Πολύχρωμα κορίτσια, αγόρια, αγορίτσια, ρευστά genders και γατιά,
Ο Ιούλιος τελειώνει, το καλοκαίρι για πολλούς μας δεν λέει ν αρχίσει, η Αθήνα καίει, ο ήλιος καίει, για μας τους gay(!), κι επειδή δεν την παλεύουμε άλλο, παίρνουμε τα μπογαλάκια μας, τις μπύρες μας, τις μουσικές μας και πάμε παραλία. Να τα πιούμε, να χαρούμε, να βραχούμε, ν’ αγαπηθούμε και να (προσπαθήσουμε να) ξεχάσουμε πως είμαστε ακόμη στην Αθήνα.
Φέρτε τα μαγιό σας (ή μην τα φέρετε), φέρτε και το κέφι σας, τους φίλους σας, τα αμόρε σας, τα γατιά σας, τους συνεπιβάτες σας στο λεωφορείο και όποιον άλλον βρείτε στο δρόμο και ελάτε το Σάββατο 26 Ιουλίου, μετά τη δύση του ηλίου, στην παραλία του Μπάτη, για το τέταρτο ετήσιο beach party της Colour Youth. Και ΚΥΡΙΩΣ, φέρτε και τα αλκοόλια σας, για να μην στεγνώσουμε ποτέ.
Μουσική θα παίζουν η DJ Roses και ο DJ Nikitas.

(Για το δικό σας καλό, δεν συνιστούμε το μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη για το τρίτο χέρι που θα φυτρώσει και τις μπλε βούλες που θα εμφανίσετε σε όλο το σώμα, αφού ούτως ή άλλως θα μπείτε!)

Είσοδος πάντα ελεύθερη!”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!