Οι 4 LGBT διαφημίσεις που θα σας βάλουν από τώρα στο κλίμα των Χριστουγέννων

16/11/2016

Μέσα Νοέμβρη και ήδη τα χριστουγεννιάτικα διαφημιστικά σποτ έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Δυστυχώς όμως, πολύ λίγα απ΄ αυτά κάνουν κάποια αναφορά στην LGBT κοινότητα (στην Ελλάδα κανένα). Γι΄αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε τέσσερις τέτοιες διαφημίσεις, ώστε να μπούμε στο χριστουγιεννιάτικο κλίμα, όπως πρέπει…

Sainsbury

Η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το νέο της – υπέροχο-  χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό σποτ. Σ΄αυτό, ένας πατέρας προσπαθεί να βρει το καλύτερο δώρο για την οικογενειά του. Δουλεύοντας σε ένα εργοστάσιο παιχνιδιών, αποφασίζει να φτιάξει έναν κλώνο του μιας και σκέφτεται πως το καλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει στην οικογένειά του είναι περισσότερο χρόνο. Στο διαφημιστικό βλέπουμε και τους γείτονες της οικογένειας, ένας ζευγάρι γυναικών με το μωρό τους!


Hallmark

Η εταιρεία ευχετήριων καρτών κυκλοφόρησε μια αξιολάτρευτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση, στην οποία πρωταγωνιστεί ένα ομόφυλο ζευγάρι.


Nordstrom

https://youtu.be/hzNmTM2tnZ4?t=1

Η εταιρεία ρουχισμού και αξεσουάρ έχει το δικό της χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό. Και εδώ ένα βλεπουμε ένα ζευγάρι ανδρών. Το ιδιαίτερο της υπόθεσης; Το ζευγάρι είναι πραγματικό!


Ο2 Μοbile

H εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αναρωτιέται για το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!