Πιο γνωστή για τον ρόλο της ως Emily στο “Pretty Little Liars”, αλλά και για τα “Peach on You” και “Stella on Dollface”, η Shay Mitchell φαίνεται ότι επιβεβαιώνει, μέσω μιας ανάρτησης στο TikTok, ότι είναι όντως bisexual (αμφιφυλόφιλη).

Shay Mitchell
Shay Mitchell

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok, η Shay Mitchell αντέδρασε σε ένα άλλο βίντεο δηλώνοντας:

«Αν ταυτίζεστε ως bisexual… έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;» Στη συνέχεια, η ηθοποιός εμφανίζεται να πέφτει στον δικό της πράσινο βελούδινο καναπέ.

@shaymitchell

#duet with @keepitspooky #Stitch

♬ original sound – Kayla 🙂

Δεν είναι ιδιαίτερα νέο ότι η Mitchell έλκεται από γυναίκες, καθώς έχει μιλήσει γι’ αυτό πολλές φορές, όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, φαίνεται σαν να είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός χρησιμοποιεί την ταμπέλα “bisexual” στον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η Michell απλώς μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok αντιδρώντας σε ένα άλλο βίντεο, που μιλούσε για την ιδιοκτησία ενός πράσινου βελούδινου καναπέ, εάν είστε αμφιφυλόφιλη/ος. Η Michell στην πραγματικότητα δεν είπε τίποτα – απλώς έπεσε πάνω σε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ, ως αντίδραση σε αυτήν τη δήλωση.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος της Michell να χαρακτηρίσει τελικά τον εαυτό της ως αμφιφυλόφιλη, παρόλο που η έλξη της για τις γυναίκες έχει αναφερθεί εδώ και καιρό. Ή θα μπορούσε, επίσης, να είναι απλώς ένα αστείο βίντεο στο TikTok. Ο χρόνος θα δείξει.