Ακόμη μια γυναικοκτονία έλαβε χώρα αυτή τη φορά στο χωριό Σωτηρίτσα, στην Αγιά Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες από το Larissa Net και το News247.

Ένας 54χρονος άντρας πήγε στην ταβέρνα, όπου εργαζόταν η 43χρονη σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών τους, και κυριολεκτικά την εκτέλεσε, πυροβολώντας την οκτώ φορές με πιστόλι.

Ο ίδιος κάλεσε τις Αρχές και ενημέρωσε για το έγκλημα που διέπραξε, ακολουθώντας τις οδηγίες Μπαλάσκα.

Οι άντρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψή του και τον οδηγούν στην Ασφάλεια της Λάρισας για την προανάκριση, που θα ακολουθήσει προκειμένου να διαπιστωθούν ακριβώς οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την περιοχή, το έγκλημα αποδίδεται σε λόγους “αντιζηλίας του δράστη προς τη σύζυγό του”. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών ερευνών, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Όπως είπε ο πρόεδρος της κοινότητας, το ζευγάρι έμενε στην Αθήνα και τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στο χωριό, με τη γυναίκα να “κρατάει” την ταβέρνα λόγω προβλημάτων υγείας του αδερφού της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Β. Λέτζο, που μίλησε στο κανάλι του Alpha, εντός του καταστήματος την ώρα της γυναικοκτονίας υπήρχε μόνο ένας πελάτης.