Ταυτοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η γυναίκα που δολοφόνησαν και πέταξαν τη σορό της, αφού την έβαλαν σε βαλίτσα στα Βίλια.

Πρόκειται για μία 38χρονη γυναίκα Κινεζικής καταγωγής, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας από τις 17 Οκτωβρίου του 2020.

Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν κακώσεις, ενώ η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος, που έχει μεσολαβήσει από τη στιγμή του θανάτου της.

Παρόλα αυτά, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά, δεν μπορεί να πιστοποιηθεί και επίσημα, καθώς η γυναικοκτονία της προσδιορίζεται το λιγότερο έναν μήνα νωρίτερα.

Η γυναίκα βρέθηκε μόνο με το εσώρουχό της, γεγονός που λαμβάνεται υπόψιν από τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Οι δράστες θα αναζητηθούν και στο οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια, οι Αρχές θεωρούν σίγουρο ότι μεσολάβησε λίγη ώρα από τη στιγμή της γυναικοκτονίας μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη κοπέλα μέσα στη βαλίτσα, την έκλεισαν και την πέταξαν στο σημείο, όπου εντοπίστηκε πριν από δύο ημέρες από κυνηγούς 200 μέτρα από δασώδη περιοχή στα Βίλια.

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι μία τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η γυναίκα της είχε χορηγηθεί οποιαδήποτε ουσία.