Η σειρά «Good Witch» του Hallmark Channel ολοκλήρωσε την έβδομη σεζόν της την Κυριακή, με ένα φιλί μεταξύ της Joy (Kat Barrell) και της Zoey (Kyana Teresa).

Την αρχική ιστορία την είδαμε στην ταινία «The Good Witch» που προβλήθηκε το 2008. Η σειρά «Good Witch» επικεντρώνεται στην Cassie Nightingale, την οποία ενσαρκώνει η ηθοποιός Catherine Bell (μια ψιονική με μαγικές δυνάμεις), και στην κόρη της Grace, την οποία ενσαρκώνει η Bailee Madison (που έφυγε μετά την πέμπτη σεζόν). Η Cassie διαχειρίζεται το ξενοδοχείο «Bell, Book, and Candle.»

Η Kat Barrell ενσαρκώνει τη Joy (που έχει τις δικές της δυνάμεις), μια σχεδιάστρια που φτάνει στην πόλη στην έκτη σεζόν, για να ανακαινίσει το Davenport Mansion της πόλης. Η Joy και η Zoey, την οποία ενσαρκώνει η Kyana Teresa, ερωτεύονται και οδηγούνται σε ένα εκπληκτικό φιλί.

Το πρώτο ομόφυλο φιλί του Hallmark Channel το είδαμε τον Δεκέμβριο του 2020, μεταξύ του Jonathan Bennett και του Brad Harder, που έπαιξαν ένα παντρεμένο ζευγάρι στο «The Christmas House.»

Πριν από το «The Christmas House», το Hallmark Channel ήταν υπό διερεύνηση για μια διαφήμιση της Zola Wedding, που περιείχε ένα φιλί μεταξύ δύο νυφών. Υπό την πίεση από αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του One Million Moms, το Hallmark Channel απέσυρε τέσσερις διαφημίσεις της Zola, που περιείχαν λεσβιακούς γάμους. Ωστόσο, το κανάλι κράτησε δύο διαφημίσεις, που δεν περιελάμβαναν στην αφήγησή τους ομόφυλους γάμους, με αποτέλεσμα η Zola να ακυρώσει ολόκληρη την καμπάνια και να διακόψει τη συνεργασία της με το κανάλι. Σύντομα, το #BoycottHallmarkChannel έγινε δημοφιλές στα κοινωνικά μέσα.

Ο διευθύνων σύμβουλος τότε ήταν ο Bill Abbott. Αποχώρησε από τη θέση τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια, το κανάλι δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με τη GLAAD για «καλύτερη εκπροσώπηση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας σε όλο το χαρτοφυλάκιο των εταιριών μας.»

Δείτε το υπέροχο φιλί του «Good Witch»