Η πρώτη -γκέι- Χριστουγεννιάτικη ταινία του Hallmark Channel

12/12/2022
από
Hallmark Channel
Hallmark Channel

Ο Jonathan Bennett πρωταγωνιστήσει στην πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία του Hallmark Channel, “The Holiday Sitter”, η οποία έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

«Είμαι ο γκέι βασιλιάς των Χριστουγέννων;» δήλωσε ο Bennett . «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε αυτό το κίνημα στον κινηματογραφικό χώρο των Χριστουγέννων. Και ο λόγος που το κάνω είναι, επειδή πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικό όλοι να γνωρίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι για όλους, ξέρεις;»

«Το Hallark Channel είναι για όλες/ους/α, το “The Holiday Sitter” είναι για όλες/ους/α», δηλώνει ο Bennett. «Έτσι, το να είσαι μέρος αυτού του κινήματος, που διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι, που παρακολουθούν αυτές τις καταπληκτικές χριστουγεννιάτικες ταινίες αισθάνονται ότι εκπροσωπούνται… είναι τόσο σημαντικό».

Στην ταινία, ο Bennett υποδύεται τον Sam, έναν γκέι που φροντίζει την ανιψιά και τον ανιψιό του, κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, και ζητά βοήθεια από έναν όμορφο γείτονα, τον Jason, τον οποίο υποδύεται ο George Krissa. Στο καστ του “The Holiday Sitter” συμμετέχουν, επίσης, ηθοποιοί, όπως οι: Matthew James Dowden, Chelsea Hobbs, Nathan Parrott, Everett Andres, Mila Morgan, Amy Goodmurphy, Todd Matthews και Ross Linton..

Πρόσφατα, η εταιρία παραγωγής Candace Cameron Bure έγινε πρωτοσέλιδο αναφέροντας, ότι οι χριστουγεννιάτικες ταινίες που κάνει στο δίκτυο Good American Family, δεν θα περιλαμβάνουν ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες. Αλλά, ο Bennett ενδιαφέρεται για τη δημιουργία χώρων, όπου τα κουήρ ταλέντα και το κοινό θα νιώθουν ευπρόσδεκτα, όχι αόρατα:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι κάνουν τα άλλα δίκτυα, γιατί μπορώ να μιλήσω μόνο για αυτό που κάνουμε στο Hallmark Channel», σημειώνει ο Bennett. «Μπορώ να πω ότι είμαι περήφανος, που αποτελώ μέρος ενός δικτύου, όπως το Hallmark Channel, που θέτει τη συμπερίληψη στην πρώτη γραμμή. Το Hallmark Channel δημιούργησε έναν ασφαλή χώρο για μένα, ως κουήρ σκηνοθέτη, για να αφηγηθώ ιστορίες και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από αυτό, όταν είσαι ένας κουήρ καλλιτέχνης που λέει ιστορίες.»

Δείτε το τρέιλερ:
Δες και αυτό!