Γνωστός παρουσιαστής και YouTuber από την Ιρλανδία έκανε coming out

0
209
Ο Adam B, ένας δημοφιλής τηλεοπτικός παρουσιαστής για παιδιά από τη Βόρεια Ιρλανδία και YouTuber, έκανε coming out ως γκέι σε ένα συγκινητικό βίντεο.

Ο YouTuber – του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Adam Beales – είναι γνωστός για τη δουλειά του ως παρουσιαστής στο δημοφιλές πρόγραμμα Blue Peter του CBBC. Εργάστηκε επίσης στη βρετανική παιδική εκπομπή The Dog Ete My Homework.

Ο Adam B μίλησε για το ταξίδι του σε ένα βίντεο διάρκειας εννέα λεπτώνστο YouTube την Παρασκευή (22 Ιουλίου). Ο ίδιος ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας ότι είναι γκέι, ενώ κρατούσε μια Pride σημαία. Παραδέχτηκε, επίσης, ότι ήταν κάτι που «ήθελε να πει» στους θαυμαστές «εδώ και πολύ καιρό».

Μίλησε για την οικογένειά του και για την τόση υποστήριξή της, αναφέροντας πώς ήταν το «καλύτερο συναίσθημα», αφού «τίποτα δεν άλλαξε» στη σχέση τους.

«Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα όλων των εποχών – να μπορείς να αγαπάς τη ζωή, να ξυπνάς το πρωί και να νιώθεις ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Ήταν το καλύτερο», είπε ο Adam B.

Εξήγησε, επίσης, ότι ήθελε να κάνει αυτό το βίντεο για να δείξει σε άλλους το ταξίδι του και να εμπνεύσει τους άλλους να ζήσουν ως ο αυθεντικός τους εαυτός.

«Το σημαντικό μήνυμα είναι απλώς να ανοιχτείτε και να μιλήσετε για ό,τι έχετε στο μυαλό σας», είπε.

Ο Adam B ανακοίνωσε επίσης ότι έχει ένα αγόρι.