Ένας γκέι μπαμπάς στηρίζει τον τεκνοθετημένο γκέι γιο του, με τις ικανότητές του στη γονική μέριμνα και με την αγάπη του.

Οι δύο άνδρες έλαβαν μέρος στη σειρά βίντεο Truth or Drink για το Cut. Ο μεγαλύτερος άντρας, ο Craig τεκνοθέτησε τον γιο του, τον Austin, όταν το αγόρι ήταν 13 ετών. Η τρέχουσα ηλικία του Austin δε δίνεται, αλλά υποθέτουμε ότι μάλλον είναι γύρω στα είκοσι.

Στο βίντεο, ο Austin λέει ότι ήταν «αισθητά γκέι» από πολύ μικρή ηλικία. Εξηγεί ότι οι βιολογικοί του γονείς ήταν ομοφοβικοί. Αναφέρει, μάλιστα, ότι η μητέρα του ήταν εξαρτημένη, οπότε σύμφωνα με απόφαση των αρχών ο ίδιος απομακρύνθηκε από εκείνη, και στη συνέχεια τεκνοθετήθηκε από τον Craig και τον σύντροφό του.

Ο Craig λέει ότι στην αρχή της τεκνοθεσίας του Austin, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να χτιστεί εμπιστοσύνη και περίπου ενάμισης χρόνος για να αρχίσει πραγματικά ο νεαρός να μιλά στους καινούργιους του γονείς.

«Μας παρακολούθησε. Άρχισε να μας εμπιστεύεται. Και τότε άρχισε να ανθίζει σε αυτό το όμορφο, εκπληκτικό, καλλιτεχνικό πλάσμα», λέει ο Craig.

Οι δύο άνδρες συζητούν τι σκέφτονται για την ταμπέλα «κουήρ» (ο Austin λέει ότι δεν έχει πρόβλημα μ’ αυτό, αλλά ο Craig αναφέρει ότι εξακολουθεί να έχει πάρα πολλές οδυνηρές μνήμες και αναφορές, οπότε δε μπορεί ακόμη να αποδεχτεί τον όρο), προτού προχωρήσουν σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Ο Austin ρωτάει τον μπαμπά του, ποιο ήταν το πρώτο του κουήρ κόλλημα, και ο Craig αποκαλύπτει ότι ήταν ο Rob Lowe στην ταινία, About Last Night.

Rob Lowe στην ταινία, About Last Night
Rob Lowe στην ταινία, About Last Night

Ποιο είναι το «πιο κουήρ» πράγμα που έχουν κάνει; Ο Austin αποκαλύπτει για τον πατέρα του ότι ήταν «γνωστή» drag queen. Ο Craig με τη σειρά του αποκαλύπτει για Austin ότι το δικό του «πιο κουήρ» πράγμα είναι τα «butt flaps στο Instagram».

Ωστόσο, ο Craig λέει ότι αυτό δεν τον ενοχλεί:

«Το πιο κουήρ πράγμα; Δεν σε σκέφτομαι με αυτούς τους όρους. Σε σκέφτομαι ως το παιδί μου, που είναι εκεί έξω, και που ζει τη ζωή του.»

Ένα πράγμα που και οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να απαντήσουν, επιλέγοντας να πιουν, είναι για το αν είναι top, bottom ή vers.

Αντ’ αυτού, επέλεξαν να απαντήσουν στην ερώτηση: «Ποιο είναι το μεγαλύτερο άτομο που έχετε βγει ραντεβού.» Όταν ο Austin αποκαλύπτει ότι έχει κάνει σεξ με έναν άνδρα στα 50 του, ο Craig τον πειράζει, ρωτώντας: «Ήταν για τα χρήματα;»

«Σκάσε!» απαντά ο Austin, προσθέτοντας ότι: «Οι πενηντάρηδες στη Δυτική Ακτή γνωρίζουν πραγματικά πώς να διατηρηθούν.»

«Έχεις συμβουλές για σεξ για μένα;» ρωτάει σε κάποια στιγμή ο Austin.

«Απολύτως», απαντά ο Craig. «Απόλαυσέ το. Δεν είναι κακό. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά και όμορφα πράγματα που μπορούν να μοιραστούν δύο άτομα.»

«Λοιπόν, μερικές φορές υπάρχουν περισσότερα από δύο άτομα», απαντά ο Austin με τον πατέρα του να σοκάρεται.

Ο Craig συγκινείται όταν ρωτά τον Austin:

«Ήμουν καλός γονέας για σένα όταν μεγάλωνες; Τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά;»

Ο Austin απαντά:

“Κανένας γονιός δεν είναι τέλειος, αν είσαι ομοφυλόφιλος, στρέιτ… Είμαι χαρούμενος για ό τι έχεις κάνει για μένα και δε θα άλλαζα ποτέ τίποτα γι’ αυτό. Από τώρα, όπου είμαι στη ζωή μου, ποτέ δεν ήμουν πιο χαρούμενος και πιο άνετος με τον εαυτό μου.»

Δείτε το